RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Fonduri pentru localitățile din județ împărțite de CJ Iași

Consilierii judeteni se vor intruni in sedinta extraordinara de plen, in data de 18 ianuarie 2018, de la ora 10, in Sala Iacob Negruzzi a Institutiei Prefectului Judetului Iasi, pentru a dezbate proiectul de hotarare privind propunerile de repartizare bugetara pe unitatile administrativ – teritoriale din judetul Iasi, pe anul 2018.

“Aceste sume reprezinta fondul constituit la dispozitia Consiliului Judetean din cotele defalcate din impozitul pe venit, care se repartizeaza integral in anul 2018 comunelor, oraselor si municipiilor din judet, prin hotarare a Consiliului Judetean, pentru achitarea arieratelor provenite din neplata cheltuielilor de functionare si/sau de capital, in ordinea cronologica a vechimii arieratelor, pentru sustinerea programelor de dezvoltare locala si pentru sustinerea proiectelor de infrastructura care necesita cofinantare locala si estimarile pe anii 2019 – 2021 privind repartizarea pe unitatile administrativ – teritoriale din judetul Iasi a procentului de 20% din cotele si sumele defalcate din unele venituri ale bugetului de stat pentru echilibrarea bugetelor locale, pentru achitarea arieratelor provenite din neplata cheltuielilor de functionare si/sau de capital, in ordinea cronologica a vechimii arieratelor, pentru sustinerea programelor de dezvoltare locala si pentru sustinerea proiectelor de infrastructura care necesita cofinantare locala, conform Legii nr. 2/2018 a bugetului de stat pe anul 2018 si Legii nr. 273/2006 privind finantele publice locale, cu modificarile si completarile ulterioare”, au precizat reprezentantii CJ Iasi.

Sursa www.bzi.ro

  

 

 

Related posts

(Video) Orban, Arafat și câțiva miniștri, la Iași la plecarea unei echipe medicale în Moldova

Redacția

Mobilizare pentru donare de sânge. Care este starea celor trei angajaţi Citadin răniţi în accident

Redacția

Percheziţii de amploare la Iași. DNA vizează mai multe spitale COVID-19 din România care ar fi achiziționat la suprapreț teste PCR

Redacția
Încarcă...