RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Intervenţii pentru stingerea incendiilor în Pașcani și Brătești

În perioada 4-5 septembrie, secția de Pompieri Pașcani a fost solicitată să intervină la două incendii care s-au soldat cu pagube materiale importante.

 

  

  Miercuri, 4 septembrie, ora 15:42, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în municipiul Pașcani, strada Ștefan cel Mare, pentru stingerea unui incendiu produs in incinta unei locuințe, la un aparat de gătit. A ars izolația din plastic a conductorului electric și s-au degradat aproximativ 50 metri pătraţi de zugrăveală. Cauza probabilă de producere a incendiului: aparat de conectare, pornire, oprire, reglaj, comutare, sau priză defectă.

A doua zi, 5 septembrie, ora 05:33, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în localitatea Brătești, comuna Stolniceni-Prăjescu, pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească. Au ars : mobilierul din interiorul anexei, aproximativ 100 kilograme de materiale textile şi astereala din lemn a acoperișului pe o suprafață de aproximativ 40 metri pătraţi. S-au degradat  pereții și acoperișul din tablă pe o suprafață de aproximativ 40 metri pătraţi. Cauza probabilă de producere a incendiului: aparate electrocasnice lăsate sub tensiune.

 

Related posts

Pandemia a dus la noi motive de divorț și 50% dosare în plus. Avocat: Soții se amenință din camere diferite și folosesc asta la proces

Redacția

Primăria Paşcani primeşte cereri pentru tichetele de sărbători! Vezi ce acte sunt necesare la dosar

Ema Roman

Moldova Cristești – Unirea Mircești, joacă cu trofeul pe masă la Pașcani în SuperCupa României

Marius Parteni
Încarcă...