RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Jandarmii ieșeni alături de specialii din Pașcani

 

Acțiune caritabilă la o unitate de învățământ din Pașcani. Jandarmii ieșeni încearcă să aducă, în preajma Sărbătorilor Pascale, un strop de bucurie în sufletele copiilor de la Școala Specială.

  

Astfel, joi, 18 aprilie, începând cu ora 10.00, aceștia vor ajunge la unitatea de învățămând din municipiu, cu daruri și surprize. Vor avea loc și exerciții demonstrative ale jandarmeriei. La eveniment va fi prezent și prefectul județului Iași, Marian Șerbescu. La finalul săptămânii trecute, a avut loc la Sala Polivalentă din Iași Campionatul Național de Karate Tradițional pentru copii, unde jandarmii au strâns bani pentru a-i ajuta pe micuții cu nevoi speciale.  Va avea loc un program artistic susținut de formațiile de dans „Iris” și „Busuiocul”, unde activează elevii Școlii Gimnaziale Speciale Pașcani, elevii voluntari de la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani și grupul vocal „Mugurașii speciali”.

Related posts

Vilă mistuită de flăcări din cauza unui cablu electric

Redacția

Politicienii nu au ratat întâlnirea cu Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, pentru a fi binecuvântați de față cu credincioșii

Marius Parteni

Sunt şanse mari ca temperaturile din vară să atingă un nou record

Redacția
Încarcă...