RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Claudiu Bodoașcă după ce au fost interzise conferințele de presă în sala Consiliului Local: „PSD Pașcani tremură și îi este frică!”

Acuze dure din partea consilierului liberal Claudiu Bodoașcă, după ce consilierii PSD au aprobat Regulamentul de Funcționare și Organizare a Consiliului Local prin care li se interzice aleșilor să mai acorde interviuri sau să organizeze declarații de presă.

 

  

Imediat după ședința de Consiliu Local, consilierii PNL au organizat o conferință de presă chiar în sala destinată legislativului  și au criticat în termeni duri votul consilierilor PSD. Claudiu Bodoașcă susține că măsura a fost luată pentru că social democrații tremură de frica alegerilor locale ce vor avea loc anul viitor.

„PSD Pașcani tremură, îi este frică de ceea ce se va întâmpla la anul și încearcă prin toate mijloacele să ne împiedice să aducem la cunoștința pășcănenilor informații din Consiliul Local și cum funcționează actuala administrație. E clar, PSD Pașcani tremură, dă dovadă de slăbiciune”, a acuzat Claudiu Bodoașcă.

Related posts

Premierul Orban, consultări cu liderii partidelor parlamentare privind data alegerilor locale

Redacția

Imagini inedite cu pășcănenii care au participat la lansarea USL: Rățoi și Constantinescu vârf de lance. Ponta s-a întreținut amical cu Crăciunescu

Marius Parteni

CATALOGUL cu notele parlamentarilor ieşeni. Vezi cât au primit Rățoi, Crăciunescu și Constantinescu

Redacția
Încarcă...