26082019Mon
Last updateMon, 26 Aug 2019 10amPantaze a câştigat „Românii au talent“

Croitoreasa Ana Maria Pantaze a fost desemnată câştigătoarea celui de-al nouălea sezon „Românii au talent“, fiind primul concurent pentru care Mihai Petre a apăsat Golden Buzz-ul după ce a lipsit câteva sezoane din show-ul de la Pro TV.

Concert Andra şi Holograf, diseară la Era Park Iaşi

Cei care doresc pot participa astăzi la un concert susţinut de Andra şi Holograf în parcarea de la Era Shopping Park (Carrefour ERA). Spectacolul va începe de la ora 18, intrarea fiind liberă pentru toţi cei care doresc să participe la evenimentul în aer liber. 

Tehnici folosite de experți pentru a-și mări șansele de câștig la păcănele

 

Orice ai face, nu poți învinge cazinoul pe termen lung. Această idee trebuie să fie fixată în mintea fiecărui amator de jocuri de noroc, iar cei care nu conștientizează acest lucru riscă să aibă probleme în viitor. Cu toate acestea, jucătorii pot face anumite lucruri pentru a avea șanse mai bune de reușită la păcănele.

Premii pentru patru tinere pășcănence la Festivalul Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri “Voci de Îngeri”

 

O nouă ediție a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară pentru Copii și Tineri “Voci de Îngeri”a adunat zeci de copii talentați, din țară și Republica Moldova, pe scena Teatrului “Matei Vișniec” Suceava. Evenimentul, aflat la a doua ediție, a avut un real succes, și s-a desfășurat în perioada 13-14 aprilie.

Nimic nu e imposibil în fotbalul românesc: cerere în căsătorie inedită la Oradea. Protagonişti au fost tuşierii! (VIDEO)

 Dragostea nu are limite şi generează gesturi impresionante în fotbalul românesc. La meciul din Liga a 4-a Bihor, CAO Oradea - Diosig 3-3, disputat sâmbătă, pe stadionul ”Iuliu Bodola” din Oradea, spectatorii prezenţi, dar şi fotbaliştii, au asistat la o cerere în căsătorie chiar la mijlocul terenului.

Reguli pentru amenajarea și utilarea bucătăriei moderne

Când începi amenajarea bucătăriei trebuie să-ți planifici cu atenție spațiul pe care îl ai, pentru ca totul să fie bine organizat, în mod eficient și confortabil. Bucătăria poate fi într-o singură linie, cu două linii opuse, în formă de L, în formă de U, în formă de G sau insulară.

Loredana Groza: E un exod dureros. Mi-aş dori să putem să-i ţinem pe tineri aici, ţărişoara asta chiar merită o şansă

 

 

 

 

 

 

Între repetiţiile pentru musicalul „We Will Rock You“ şi o şedinţă foto, Loredana Groza şi-a făcut timp să stăm la poveşti. Lori este mereu gata de acţiune şi nu aşteaptă momentul perfect niciodată.  A vorbit despre perioada comunistă, de ce a ales să se întoarcă în ţară şi cum reuşeşte să fie pe placul fiecărei noi generaţii.

 „Adevărul“: Te-am găsit la repetiţii, sunteţi pe ultima sută de metri cu pregătirea musicalului „We Will Rock You“. A început să apară presiunea emoţiilor?

 Loredana Groza: Lucrăm într-o atmosferă extrem de creativă, este o stare plăcută şi alertă în acelaşi timp. Toţi cei care sunt implicaţi în acest proiect sunt nişte oameni minutanţi, multitalentaţi. Energia lor este fantastică. Cum este personajul tău? Sunt Killer Queen, sunt cea mai rea fiinţă de pe planetă, jumătate om şi jumătate sex simbol digital, rea până în măduva oaselor. Ţi-ar fi plăcut să te fi născut în alte timpuri? De ce nu? Mi-ar fi plăcut să mă fi născut la începutul secolului, mi-ar fi plăcut să mă fi născut în Grecia Antică. Dar cine ştie, poate că m-am născut. Nimeni nu ne poate asigura că este doar viaţa asta şi că nu există şi altceva după sau înainte. (râde)  Oamenii din trupă trăiesc din aceste spectacole. Eu trebuie să mă gândesc la toţi şi renunţ în favoarea lor pentru că îi iubesc şi îi respect   Cum este femeia Loredana dincolo de scenă?   Un om extrem de simplu şi practic. Îmi rezerv fiecare clipă pe care o am liberă pentru a o petrece alături de cei pe care îi iubesc, pentru că îmi dau seama cât de irepetabile sunt momentele astea. Încerc pe cât pot să ţin totul foarte simplu acasă.

Cum este mama şi soţia Loredana, găteşte de sărbători pentru familia ta? 

Normal că gătesc pentru familia mea atunci când am timp. De Paşte nu o să fiu acasă pentru că am primit un concert. Nici de Crăciun nu am fost acasă, deşi erau singurele sărbători pe care le petreceam cu familia. Oamenii din trupă trăiesc din aceste spectacole. Eu trebuie să mă gândesc la toţi şi renunţ în favoarea lor pentru că îi iubesc şi îi respect. Ţi s-a întâmplat vreodată să-ţi reproşeze fiica sau soţul tău că nu eşti acasă de sărbători? Deocamdată nu. Mă înţeleg, am o familie extrem de înţelegătoare. Te-am auzit spunând că eşti timidă, dar noi vedem pe scenă o Loredana plină de încredere. Pentru mine, scena este spaţiul în care pot să mă transform şi să mă duc într-un alter ego, să devin Loredana artista, cea care poate să depăşească orice timiditate sau trac. Simt că acolo sunt o luptătoare, o gladiatoare aruncată în ring. Timiditatea este ceva cu care unii se nasc şi de care înceracă toată viaţa să se vindece. Pentru mine scena este un loc în care mă vindec de toate aceste inerţii pe care le creează mintea. Ai spus că ne naştem cu timiditatea, nu crezi că este posibil şi să o dezvoltăm pe parcurs? Ruşinea este un păcat, cred că oamenii nu ar trebui să o aibă. Ruşinea îţi obstrucţionează personalitatea reală. Este o emoţie provocată de societate, de educatoarea care îţi spune să-ţi fie ruşine când cânţi prea tare sau pentru că eşti îmbrăcat altfel decât toţi ceilalţi copii. Noi nu ne naştem cu ruşinea, este o setare făcută de cei din jurul nostru. Tu ai fost mai norocoasă având în vedere că învăţătoare ţi-a fost chiar mama? Adevărul este la mijloc. Am fost norocoasă, dar dacă mă întrebai atunci nu cred că aveam aceeaşi părere. Mama mea era foarte severă şi a rămas la fel, vârsta nu a îmblânzit-o. Ea m-a învăţat să fiu puternică, să nu mă las şi să cer de la mine ceea ce pare imposibil. Severitatea ei am urât-o la un moment dat, dar mai târziu am reuşit să o înţeleg. Ţi se întâmplă să fii dură cu tine? Da, sigur că sunt dură. Am învăţat asta de la mama. Dar duriatea trebuie să fie şi cu iubire, să ne iubim în orice situaţie şi să ne acceptăm slăbiciunile. Dacă nu reuşim să ajungem la un pact cu noi înşine, o să fim nefericiţi şi blocaţi într-un anumit punct pe care nu vom putea să-l depăşim.

Care este cea mai importantă lecţie de viaţă pe care vrei să i-o transmiţi Elenei, fiicei tale?

Să nu se lase niciodată, fiecare zi este o provocare şi o minune. Toate sunt trecătoare şi trebuie să le privim detaşaţi, să nu ne lăsăm acaparaţi de invidie, răutate sau lene. Dacă mintea se complace, viaţa devine râncedă şi lipsită de sens. Mintea este cea care ne poate duce pe Everest sau ne poate coborî în străfundurile disperării şi ale depresiei. Totul ţine de modul în care gestionăm voinţa nostră de a ne depăşi toată rezistenţa pe care credem că ne-o pune corpul, dar trebuie să ştim să o păcălim.  „Gagadizarea“ a pus stăpânire pe noi, mai bine rămâi original şi ai curajul să înfrunţi toate aceste trenduri. Tu eşti moda, tu te inventezi şi te reinventezi în fiecare zi, nu trebuie să ţii cont de aparenţe şi de ceea ce spun ceilalţi

Apropo de Elena, ai simţit vreodată că ai sacrificat rolul de mamă în favoarea carirei?

Cu siguranţă, da. Şi nu cred că sunt singura mamă nevoită să facă asta. Azi femeia trebuie să facă orice, este judecată mai rău decât un bărbat. Bărbatul poate avea o nevastă mult mai tânără, o amantă, burtică sau chelie. Femeia trebuie să fie perfectă, slabă, gospodină, cu o carieră de succes şi să aibă şi grijă de casa. Cred în puterea femeii în această lume şi chiar se spune că matriarhatul a dispărut, eu cred că el există, dar nu este recunoscut. Ai simţit presiunea publicului de a te dori perfectă? Când eşti persoană publică toată lumea te vrea perfectă. Trebuie să vorbeşti perfect, trebuie să arăţi perect, să nu ai zile proaste. N-ai voie să fii oricum. Trebuie întotdeauna să reuşeşti să faci pe plac tuturor dacă se poate. Pe lângă faptul că este imposibi, la un moment dat îţi dai seama că nu ăsta este mesajul pe care îl ai de transmis. Dacă ai şansa să comunici cu atâţia oameni şi să le împărtăşeşti din experienţa ta de viaţă, mai ales celor tineri, într-o epocă în care suntem acaparaţi de o lume virtuală în care digitalizarea şi „Gagadizarea“ a pus stăpânire pe noi, mai bine rămâi original şi ai curajul să înfrunţi toate aceste trenduri. Tu eşti moda, tu te inventezi şi te reinventezi în fiecare zi, nu trebuie să ţii cont de aparenţe şi de ceea ce spun ceilalţi.  În ziua de astăzi nu mai este ca atunci când ne-am născut noi, când eram în închisoarea comunistă şi ne era frică să ieşim şi din bloc. Acum eşti liber să mergi oriune. Văd cozi enorme la ambasade străine, sunt numai tineri, este un exod dureros.

Este greu să creşti un adolescent în timpurile şi în România de astăzi?

Cred că da. Este o stare de confuzie şi este foarte greu să faci diferenţa între ceea ce ar trebui să te inspire cu adevărat şi ceea ce este un fals. A se putea detaşa de toată această digitalizare a vieţii lor şi a rămâne oameni este cea mai grea provocare a tinerilor de astăzi. Ţi-ar fi plăcut ca Elena să se fi născut în altă ţară? Nu ştiu dacă mi-ar fi plăcut să se fi născut în altă ţară, dar sunt convinsă că avem foarte multe de învăţat de la cei din jurul nostru. Şi faptul că românii au reuşit să vadă atâtea civilizaţii de la Revoluţie încoace şi să trăiască în ţări cu sute de ani înaintea noastră ca nivel de evoluţie şi sistem social a contat foarte mult în a ne deschide ochii şi mintea. Este decizia ei dacă va dori să trăiască în continuare aici sau în altă parte. În ziua de astăzi nu mai este ca atunci când ne-am născut noi, când eram în închisoarea comunistă şi ne era frică să ieşim şi din bloc. Acum eşti liber să mergi oriune, nu mai contează unde te-ai născut. Important este să nu părăsim chiar toţi această ţară frumoasă. Văd cozi enorme la ambasade străine, sunt numai tineri, este un exod dureros. Mi-aş dori să putem să-i ţinem pe tineri aici, ţărişoara asta chiar merită o şansă. Prin anii ‘90 ţi-ai reînceput cariera în Italia, de ce te-ai întors în România? M-am întors pentru că mi-am dat sema că, oricât aş vrea, nu voi putea să vorbesc şi să cânt pe limba mea. Nu este întâmplător că ne naştem într-un loc. Nu aş fi putut să mă simt niciodată la fel de împlinită ca atunci când veneam din România să cânt în Italia sau în America. Când mă simt româncă este cu totul diferit.

cititi interviul integral pe www.adevarul.ro

5 SECRETE pentru mamici: Cum distrezi un bebelus cand plange

Proaspetele mamici sunt incantate de noul rol pe care il au in familie si abia asteapta sa arate tuturor ce frumusete de copil au reusit sa aduca pe lume. Bucuriile si fericirea se tin lant in viata lor, chiar si atunci cand apar diverse probleme legate de schimbatul scutecelelor murdare, de biberoanele numeroase ce trebuie sterilizate, de plansul din cauza colicilor etc.

Acustic Project te invită la concert!

      

                Duminică, 24 martie ora  17:00 în sala de spectacole a Casei Municipale de Cultură, Mihail Sadoveanu din Pașcani, ai șansa să asculți artiști ce au pus suflet, pasiune și multă muncă pentru un concert extraordinar. Lasă-te purtat de acordurile melodiilor muzicienilor consacrați precum Eric Clapton, Sting, Bon Jovi și mulți alții.

Ioana Hudiţă Berindei: „Era 1 martie '52. Scosesem de la o fustă de la fete un fir alb şi un fir roşu şi l-am legat Ruxandrei la mână, mărţişor“

Şi după gratii, femeile-martir au respectat tradiţiile. Ioana Hudiţă Berindei a povestit cum de 1 Martie 1952 a scos de la o fustă un fir alb şi unul roşu şi i le-a legat fetiţei la mână. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ

Top 5 SFATURI UTILE in vederea sporirii castigurilor de la casino

casino

Pasionatii de jocuri la casino sunt atrasi de castigurile rapide pe care le pot obtine, asa ca, poti incearca o multime de strategii in acest scop. Ei urmaresc sa isi mareasca sumele obtinute din pariuri si sa gaseasca chiar o metoda de a face avere in acest mod. Evident ca nu este usor sa faci asta, altfel toata lumea ar fi miliardara, dar daca respecti cateva reguli si sfaturi interesante, atunci s-ar putea sa dai lovitura vietii tale.

 

Inainte de a incepe sa joci trebuie sa gasesti un loc potrivit, care sa-ti permita obtinerea acestor castiguri si sa-ti garanteze ca vei intra in posesia lor. Poti alege sa joci in mediul online, mult mai accesibil pentru jucatorii de astazi, fara sa te deplasezi de acasa, dar ai grija sa verifici credibilitatea site-ului si sa nu fii pacalit cu castiguri false.

 

Iata cateva sfaturi utile daca vrei sa castigi:

  1. Profita de ofertele pe care le vei primi de la cazinoul unde joci. Exista o multime de bonusuri, cadouri gratuite si promotii extraordinare, care iti vor fi puse la dispozitie. Un exemplu in acest sens sunt acele bonusuri oferite de WinBet si care, cu siguranta, te vor bucura: bonus pentru prima depunere, ”Speciala de luni”, ”Marti depui 100Ron, joci cu 200Ron”, in fiecare joi ai un bonus de reincarcare etc;

 

2.            Nu incerca sa joci toate jocurile care exista pe site, concentreaza-te doar la 1-2 si incearca sa fii cel mai bun. In acest mod vei reusi sa retii toate regulile si sa iti creezi niste strategii adecvate in vederea obtinerii castigului. Multi jucatori se intreaba de ce nu reusesc sa castige sume importante, ci doar cativa banuti nesemnificativi, uitand acest sfat;

 

3.            O buna strategie te va ajuta sa iti invingi adversarul, asa ca incearca sa iti trasezi cateva traiectorii in acest sens si sa nu te abati de la ele. Pastreaza si o evidenta a jocurilor si mai studiaza-le din cand in cand pentru a intelege unde ai gresit. Banii pe care ii arunci in joc nu trebuie sa fie ultimii pe care ii ai in casa sau pe card. Trebuie sa ai o suma la dispozitie, care sa nu afecteze plata facturilor curente sau alte nevoi pe care le ai lunar;

casino 2

4.            Banii sunt importanti si jocurile la casino raman jocuri de noroc, asa ca foloseste mize mici sau limitate. Daca nu ai grija de acest aspect, s-ar putea sa te afli in ipostaza de a nu reusi sa mai joci a doua zi sau intr-o alta saptamana sau luna pentru ca ai aruncat toata suma intr-o zi. Este esential sa ai grija de fiecare banut si sa te simti bine jucand, fara sa urmaresti neaparat castigul imediat;

 

5.            Daca ai inceput sa castigi si esti pe profit, nu te avanta mai mult pentru ca s-ar putea ca norocul sa nu mai stea de partea ta. Bucura-te de momentul tau de glorie, savureaza-l si simte satisfactia de a numara banii!

 

In concluzie, daca tii cont de aceste sfaturi utile, atunci exista o posibilitate ridicata de a castiga nu doar sume mici de bani, ci unele destul de mari, care ti-ar putea ridica nivelul de trai si ti-ar spori averea considerabil.

 

Top 4 proceduri pentru amenajarea unei case de vis

https://lh4.googleusercontent.com/x4WI4m0SSjHQs7eagmoKwMXZMt_2uW1-jgCFZQrp2h62A7_8_H70Dtegal9c4HjjAErTtGLXC0ggS0LWOiy240T51uX65fAm9h8pKGR-nBB1wFBz9ca-Rfe9f2EMHKob8m7mJE0M

 

Atunci când vorbim de casă, cuvântul relaxare se instalează rapid în mintea noastră. Fie că avem spații mici sau un întreg living la dispoziție, modul în care amenajam este foarte important pentru mediul pe care vrei sa-l creezi.

Interes uriaș în rândul pășcănenilor pentru Gala Premiilor Actualitatea TV! Accesări și număr de voturi record în primele 48 de ore!

 

 

Gala Premiilor Actualitatea TV a ajuns în acest an la cea de a IX-a ediție, iar de sâmbătă a început  votul pe platforma gala.newspascani.com, acolo unde puteți vota pe cei care au fost nominalizați de cititorii site-ului NewsPascani.com.

Casino gbetting.co.uk/casino reviews and sign up bonuses.