RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Concurs ,,Scrisoare de Dragoste a Lui Dumnezeu către oameni ” organizat de ATOR Târgu Frumos

ATOR Târgu Frumos împreună cu Departamentul de Misiune pentru Tineret și parohia Sfântă Cuvioasa Paraschiva, Târgu Frumos au bucuria de a vă invita, în data de 18 aprilie , la a -ll-a ediție a concursului de Noul Testament cu premii: ,,Scrisoarea de dragoste a lui Dumnezeu către oameni”.

 

  

Tema ,,Patimile și Învierea Mântuitorului ’’ din cele patru Evanghelii. Sunt invitați să participe la acest concurs câte patru tineri reprezentanți din toate filialele ATOR și grupurile parohiale din județul Iași.

Etapele concursului sunt următoarele:

2 aprilie-15 aprilie – Înscrierea participanților care se va realiza prin apelarea la unul dintre organizatori( Bîrliba Beatrice Laura -0752688002, pr.Cristea Cristian Constantin0742454947).Fiecare grup va desemna patru reprezentanți care să răspundă la întrebările din concurs.
18 aprilie – Concursul efectiv, între orele15.00–18.00. Întrebările vor fi formulate pe baza textelor din Noul Testament care fac referire la Patimile și Învierea Mântuitorului din cele patru Evanghelii .Premiile vor fi în bani + diplomă (premiul I –200lei, premiul al II-lea –150de lei, premiul al III-lea – 100 lei).
Participanții sunt rugați să aibă la ei un act de identitate (buletinul).
Bibliografie: Noul Testament, ediția sinodală.

Concurenții sunt îndemnați să vină acompaniați de colegii/prietenii din parohie/filială ATOR. Acest lucru îi va încuraja să răspundă întrebărilor. Această întâlnire este un prilej ca tineri din diferite parohii să se cunoască și să lege prietenii.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să nu ezitați să ne contactați (pr. Cristea Cristian Constantin0742 454947,Bîrliba Beatrice Laura-0752688002,).

Related posts

Copiii pentru care 1 Iunie nu înseamnă urări și bucurie. „Ziua Copilului? Nu sărbătorim, suntem la muncă”

Redacția

Hala Centrală din Iași, construită în locul unei mănăstiri. Cum arăta în 1944

Redacția

(Video) Omagiu adus de trupa de teatru a Casei de Cultură, la împlinirea celor 131 de ani de la decesul lui Mihai Eminescu

Iulia Huțanu
Încarcă...