RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Stagiu de pregătire alături de campioni pentru luptătorul Bogdan Năstase

Bogdan Năstase, sportivul susținut financiar de dezvoltatorul imobiliar Lucian Caras, are parte de un stagiu de pregătire alături de mari campioni naționali și internaționali care au urcat în ring.

 

  

Plecat pe data de 15 februarie în cantonament în Germania, urmașul lui Cătălin Moroșanu în ringul de box, se pregătește în celebra sală EC BOXPROMOTION GmbH&Co KG din Hamburg.

În această perioadă s-a pregătit alături de campioni ai Germaniei și de Lutz Burmester, fost campion mondial care acum pregătește sportivi din Germania.

Bogdan Năstase s-a mai bucurat în aceste zile și de orele petrecute alături de campionul european Cristian Ciocan. Acesta din urmă se pregătește pentru marele meci din data de 2 martie de la NewYork, unde îl va întâlni pe cubanezul Luiz Ortiz.

Luptărotul ieșean, susținut financiar de LCA Construcții Imobiliare Iași, va sta în Germania până pe data de 25 februarie. La întoarcerea în țară se va odihni câteva zile în apartamentul din luxosul Complexul rezindețial Mon Jardin, din zona Moara de Vânt Iași, pus la dispoziție de dezvoltatorul Lucian Caras.

 

Related posts

Guvernul a aprobat construirea stadionului „Gheorghe Hagi” în Constanța, în valoare de peste 400 milioane de lei

Redacția

Djokovic spune că știa că are COVID-19 cu o zi înainte de a participa la un eveniment pentru copii, fără mască

Redacția

Crossul Toamnei, la a X- a ediție. Când va avea loc?

Irina Gherasim
Încarcă...