RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

ASCOR Iași construiește o casă pentru doi copii orfani

Voluntarii Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR), filiala Iași, au început demersurile în vederea construirii unei case pentru o familie din satul Glodenii Gândului, comuna Țibănești, județul Iași.

 

  

Această familie este alcătuită din doi copii orfani de mamă și al căror tată este în spital suferind de semipareză. Copiii locuiesc în prezent într-o bucătărie de vară dezafectată.

Proiectul casei a fost realizat gratuit de arhitecții Iulian Diaconescu și Alexandru Grișco, cu sprijinul Pr. Petrică Lehaci, parohul Bisericii „Sfântul Nectarie” din Iași.

Locul pe care se construiește noua casă și lucrările efectuate până acum vor fi binecuvântate sâmbătă de Episcopul Antonie de Bălți. Ierarhul va oficia în aceeași zi Sfânta Liturghie, începând cu ora 8.30, la biserica din satul Glodenii Gândului.

Pentru această acțiune caritabilă ASCOR Iași are nevoie de sprijin financiar. Donațiile pot fi făcute în subcontul ASCOR Iași (RO61BRDE240SV95235282400 – subcont ASCOR Iași), cu mențiunea „Donație pentru construirea casei”.

Sursă: www.basilica.ro

Related posts

Primarul Pintilie îi îndeamnă pe pășcăneni să se recenzeze! Peste 25.000 de locuitori s-au recenzat

Iulia Huțanu

Pășcănean transportat la spital după ce a căzut un copac peste el (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Disperare la blocurile “G”: Mesajul sfâşietor al unei femei al cărei soţ, paralizat la pat, a lucrat în Primărie

Marius Parteni
Încarcă...