RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

PSD Pașcani după ce a pierdut lupta electorală în municipiu: o să ne mobilizăm mai tare!

Filiala locală a PSD, condusă de primarul Dumitru Pantazi, a recunoscut pe pagina sa oficială de Facebook că nu s-a implicat în campania electorală pentru primul tur al alegerilor prezidențiale.

Postarea a fost făcută după ce PNL Pașcani a reușit o victorie de răsunet, obținând cu aproape 4 procente în plus față de PSD. Prima înfrângere clară din istorie a liberalilor din organizația locală, împotriva social democraților.

  

 Cei din PSD Pașcani au promis pe Facebook că o să se mobilizeze mai tare pentru că „cetățenii merită mai mult”.

„Mulțumim pentru că ați ieșit la vot!Mulțumim pentru că ați votat pentru Viorica Dăncilă! În aceste două săptămâni o să ne mobilizăm mai tare pentru că voi, cetățenii, meritați mai mult, meritați o Românie care să fie unită și care să se dezvolte, să aibă un program de guvernare solid. Trebuie să fiți în continuare alături de PSD și să votați pe 24 Noiembrie pentru un președinte care luptă pentru toți românii.Viorica Dăncilă este președintele de care România are nevoie!Viorica Dăncilă este cu sufletul, gândul și fapta pentru fiecare român!” se arată în postarea semnată de echipa PSD Pașcani.

Menționăm că, PSD Pașcani a boicotat emisiunile de dezbatere electorale organizate de Actualitatea TV, motiv pentru care PSD Iași a trimis un reprezentant de la Iași pentru a promova electoral candidatul partidului.

Related posts

Vasile Axinte: Pantazi nu a furat și nu este corupt, poate fi președintele PSD în continuare!

Marius Parteni

Victor Ponta a primit votul Organizației Municipale a PSD Pașcani pentru candidatura la funcția de Președinte al României

Răzvan Grecu

Atac josnic al primarului Pantazi la adresa unui consilier local

Marius Parteni
Încarcă...