RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Sondaj horror pentru Liviu Dragnea: PSD, la un minim istoric

PNL s-ar clasa pe primul loc la următoarele alegeri europarlamentare, arată ultimul sondaj realizat de IMAS la comanda Europa FM. PSD s-ar clasa pe locul al doilea, cu o intenţie de vot de aproape 20%.

 

  

Pe locul trei s-ar clasa alianţa USR-PLUS cu 17,7%.

Astfel dacă astăzi ar avea loc alegeri pentru Parlamentul European, PSD ar strânge doar 21,5% din voturi, potrivit ultimului studiu al IMAS. Social-democraţii, care la ultimele alegeri parlamentare au luat aproape 45%, au ajuns la un minim istoric. Pe primul loc în ceea ce priveşte intenţia de vot este PNL formaţiunea lui Ludovic Orban având 25,2% intenţie de vot.

Alianţa 2020 USR-PLUS se află pe poziţia a treia cu 17,7%. Pe locul al patrulea ar fi partidul lui Tăriceanu, cu 12,7%, în timp ce Pro România, formaţiune condusă de Victor POnta ar obţine 11,2%. Printre partidele care a rmai trece pragul electoral ar mai fi doar UDMR, care are o intenţie de vot de 5,1%, în timp ce PMP e sub prag, cu 4,7%.

Sondajul a fost realizat de IMAS la comanda Europa FM pe un eşantion de 1010 persoane cu vârste de 18 ani şi peste, în perioada 18 martie – 3 aprilie 2019. Interviurile au fost realizate prin telefon,utilizând metoda CATI.

 sursa www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Chestionarul care a surprins social-democrații pășcăneni. Tu cum ai fi răspuns dacă aveai ocazia? (DOC)

Marius Parteni

Pantazi: “Polițiștii Comunitari merg în stradă. Analiză, după care reorganizarea serviciilor”

Marius Parteni

Ultimele mutări preelectorale: Ștefan Voinea (PP DD) împotriva lui Neculai Rățoi (USL) la Pașcani și Gheorghe Tătaru (fost USL) împotriva lui Vasile Mocanu (USL) la Tg. Frumos

Răzvan Grecu
Încarcă...