RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Senatorul Dan Lungu (USR) atacă la Pașcani tema restaurării Palatului Cantacuzino! Conferință de presă pe această temă organizată luni, 14 ianuarie!

Senatorul Dan Lungu, USR, vine luni la Pașcani pentru a dezbate subiectul restaurării Palatului Cantacuzino. Acesta va organiza o conferință de presă, la Casa de Cultură „Mihai Sadoveanu” la care vor participa și președintele USR Pașcani, Oscar Teodorescu, însoțit de vicepreședinții Cătălin Bălăceanu și Florin Iulian Bucșă.

 

  

„Echipa Uniunea Salvați România (USR) Pașcani, reprezentată de președintele Oscar Teodorescu și vicepreședinții Cătălin Bălăceanu și Florin Iulian Bucșă, alături de senatorul USR de Iași Dan Lungu, vă invită să participați luni, 14.01.2019, începând cu ora 13:00, la o conferință de presă.Printre subiectele ce vor fi abordate se numără restaurarea Palatului Cantacuzino-Pașcanu din Municipiul Pașcani, restaurarea celor trei niveluri de galerii subterane aflate sub clădirea palatului și o serie de alte probleme locale cu care cetățenii comunității se confruntă” se arată într-un comunicat de presă remis redacției.

 

Related posts

Conferință despre antreprenoriat și oportunități de accesare a fondurilor europene,organizată de PNL Pașcani

Oana Cordoneanu

Sorin Olariu ar putea fi pus în situația de a schimba din nou tabăra politică

Redacția

Noul prefect, Grigoraş, va fi învestit mâine oficial în funcţie. Are deja planuri

Redacția
Încarcă...