RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pașcani: Program prelungit pentru eliberarea buletinelor, sâmbătă și duminică

 

Pășcănenii  care doresc să voteze, dar nu au acte de identitate valabile, le pot obține și în weekend. Astfel, sâmbătă și duminică, perioada 9-10 noiembrie, va fi program extins  de lucru cu publicul la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor.

  

 

Primăria municipiului Pașcani informează că, în scopul asigurării cadrului necesar desfășurării în condiții optime a procesului electoral din data de 10 noiembrie 2019, sâmbătă se lucrează în intervalul orar 8.00-16.00, iar duminică între orele 7.00-21.00.

Vor fi soluționate cărțile de identitate care au ca motiv expirarea, pierderea, furtul sau deteriorarea acestora.

Peste 18 milioane de români sunt așteptați la urne pe 10 noiembrie 2019 pentru a-l desemna pe președintele României din următorii cinci ani. 14 candidați, inclusiv președintele în funcție, s-au înscris în cursa electorală. Românii din alte țări au la dispoziție 835 de secții de votare, aproape de două ori mai mult decât la alegerile prezidențiale precedente.

 

Related posts

Primarul refuză să pună pe ordinea de zi proiectul monitorizării prin GPS a maşinilor Primăriei. Iniţiatorul proiectului: “Am crezut că este om de cuvânt!”

Marius Parteni

Drumurile naţionale, sufocate de gunoaie!

Redacția

Autorizația de securitate la incendiu trebuie obținută până la 30 iunie 2017

Redacția
Încarcă...