RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria a scos la bătaie 35.000 lei pentru pixuri, agende, stick-uri și rucsacuri promoționale

Primăria municipiului Pașcani și-a propus să achiziționeze mai multe obiecte promoționale pentru care este dispusă să plătească 35.000 lei. Anunțul este postat pe pagina oficială de internet a municipalității și conform acestuia de acești bani vor fi cumpărate 200 de pixuri, 50 de stick-uri, 100 de agende, 50 de rucsacuri, 3.000 de pliante, 50 de afișe și 3 bannere.

 

  

Achiziția este făcută în cadrul proiectului „Simplificarea Procedurilor Administrative prin Digitalizare” ce este finanțat prin bani europeni. Conform datelor publicate de municipalitate, obiectivul  este acela de a asigura calitatea și accesul la serviciile publice oferite de Primărie prin simplificarea procedurilor administrației locale, ceea ce ar duce la  reducerea birocrației pentru cetățeni.

Valoarea proiectul este de 2.645.561 de lei, iar de acești bani se vor mai achiziționa echipamente IT, servicii de consultanță, servicii de publicitate, servicii de catering și servicii de telefonie mobilă.

Related posts

Prefectul județului Iași a verificat mai multe acte administrative emise de CL Pașcani și de primarul Marius Pintilie! Vezi ce verdict a dat (DOC)

Răzvan Grecu

Primarul Dumitru Pantazi a mințit: ApaVital anunță că nu citește apometrele din apartamente!

Răzvan Grecu

Curtea de Conturi Iași a găsit greșeli în contabilitatea CLP Ecoserv SRL, pentru anul 2020

Răzvan Grecu
Încarcă...