RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Licitaţie pentru modernizarea a 9 km de drum judeţean: Paşcani-Brăteşti-Mirosloveşti

Lucrările de modernizare a drumului judeţean DJ208L, Paşcani-Brăteşti-Mirosloveşti, pe o lungime de 8,8 km, au fost scoase la licitaţie pe platforma electronică de achiziţie publică.

 

  

Direcţia Judeţeană de Administrare a Drumurilor şi Podurilor a pus la bătaie puţin peste 12 milioane de lei. La fel ca la licitaţiile precedente, componenta financiară contează în proporţie de 90 la sută, iar celelalte zece procente se dau pentru termenul de garanţie de 60 de luni.

Oferta este admisă pentru o garanţie a lucrărilor de cel puţin trei ani. Firmele se pot înscrie până pe 5 iunie, câştigătorul urmând să fie anunţat cel mai târziu în octombrie. El va avea la dispoziţie nouă luni pentru finalizarea lucrărilor.

Este al cincilea segment de drum lansat în procedută de achiziţie a lucrărilor, dintr-un pachet de şase aprobat de consilierii judeţeni în februarie.

Ultima licitaţie vizează trei segmente din DJ 282D, între localităţile Româneşti – Podu Iloaiei (intersecţia cu DJ 281) – Popeşti – Mădârjac, adică 8,8 km, 6,5 km, respectiv 13,8 km, în total, aproximativ 29 km. Pentru acest proiect, consilierii au aprobat un credit de angajament în valoare de 58,3 milioane de lei.

 sursa www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Nici în acest an nu vor fi sarmale şi vin de Ziua Naţională a României. Primarul Pantazi vrea 5.000 de lei pentru 7 coroane şi cocarde!

Răzvan Grecu

Două firme vor să modernize străzile din Pașcani! Contractul este de peste 120.000 euro

Redacția

Declarațiile de avere ale funcționarilor publici, nu au fost publicate pe site-ul Primăriei Municipiului Pașcani

Răzvan Grecu
Încarcă...