RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

Primăria Pașcani angajează zilieri la Sere și Spații Verzi

Primăria Pașcani anunță că și în acest an angajează zilieri. Aceștia vor lucra la Serviciul de Sere și Spații Verzi. Persoanele interesate trebuie să fie majore și apte de muncă.Actele doveditoare trebuie depuse împreună cu o cerere la Ghișeul Unic al Primăriei.  Anunțul a fost făcut de viceprimarul Cristian Rățoi, în cadrul conferinței săptămânale de presă, de la sediul partidului.

”Persoanele care doresc să lucreze la seră ca zilieri pot face cerere pentru a fi angajate cu data de 1 aprilie. Chiar avem nevoie, pentru că vă spun sincer și în anii trecuți am făcut lucruri bune cu acești angajați”, a declarat viceprimarul Cristian Rățoi.

Tot în cadrul aceleași conferințe de presă, viceprimarul Cristian Rățoi a reamintit că până pe 31 martie pășcănenii care doresc să-și amenajeze spațiul verde de pe domeniul public, trebuie să depună o cerere la Ghișeul Unic din cadrul primăriei, unde să fie trecut numărul de telefon, și câte fire de flori sunt necesare.  

Related posts

Ministrul Afacerilor Interne: Concursurile sunt organizate mai mult pentru pile şi relaţii; depun toate eforturile pentru depolitizare

Redacția

Lucrări de frezare a străzilor confundate cu cele de plombare

Marius Parteni

Marţi, 15 octombrie, şedinţă extraordinară de Consiliu Local

Oana Cordoneanu
Încarcă...