RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Legendarul portar italian Gianluigi Buffon și-a găsit un nou loc de muncă la trei zile după ce a anunțat că pune punct carierei sportive

La doar trei zile după ce şi-a anunţat încheierea carierei sportive, la 45 de ani, Gianluigi Buffon are deja un nou loc de muncă: sâmbătă a fost numit şef al delegaţiei naţionalei de fotbal a Italiei, scrie AFP, citată de Agerpres.ro.

„Este o zi grozavă pentru Nazionale, pentru că Gigi se întoarce acasă. Buffon este o icoană a fotbalului nostru şi o persoană specială”, a spus preşedintele Federaţiei italiene, Gabriele Gravina în comunicatul de presă care oficializează această numire.

Buffon, deţinătorul recordului de selecţii la naţionala Italiei (176), îi urmează lui Gianluca Vialli, care a murit în ianuarie 2023 la vârsta de 58 de ani şi care nu mai fusese înlocuit de atunci.

Fostul portar al Italiei îşi va face debutul în această funcţie la începutul lunii septembrie cu ocazia meciurilor de calificare la Euro-2024, împotriva Macedoniei de Nord şi Ucrainei.

  

„Tricoul Azzuro a făcut întotdeauna parte din viaţa mea”, a punctat Buffon.

Italianul Gianluigi Buffon (45 ani), considerat unul dintre cei mai buni portari din toate timpurile, şi-a anunţat oficial retragerea, miercuri, pe reţelele de socializare.

„S-a terminat, prieteni! Mi-aţi dat totul, v-am dat totul. Am făcut-o împreună!”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Sinuciderea veteranilor britanici după retragerea din Afganistan – ministrul care a făcut afirmația își cere scuze pentru că a dat o informație falsă

Redacția

Ciolacu, discuții cu omologul bulgar, Nikolai Denkov, privind aderarea României și Bulgariei la Schengen

Redacția

Grecia: Peste jumătate din testele pozitive Covid-19, la turiști

Redacția
Încarcă...