RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Agresori reținuți după ce au lovit un tânăr în fața unui magazin din Moțca

politia-din-timisoara-a-deschis-o-ancheta-dupa-gasirea-unei-femei-de-88-de-ani-si-a-fiului-ei,-morti-in-locuinta

Trei tineri au fost reținuți de polițiști, în urma unei agresiuni. Victima se afla în fața unei societăți comerciale din comuna Moțca, unde a fost lovită cu pumnii și picioarele.

”La data de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani au reținut trei bărbați, de 27, 28, respectiv 29 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.Din cercetări a rezultat că în ziua de 23 martie a.c., aceștia, în timp ce se aflau în fața unei societăți comerciale din comuna Moțca, ar fi lovit persoana vătămată, un tânăr de 22 de ani, cu pumnii și picioarele.În baza probatoriului administrat în cauză, cei trei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore.La data de 28 martie a.c., urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani și Judecătoriei Pașcani cu propuneri legale”, conform IPJ Iași.

Cei trei autori nu sunt la prima abatere. Aceștia au fost cercetați până acum în mai multe dosare de violență.

Related posts

Accident rutier între Blăgești și Hărmănești. O mașină s-a răsturnat!

Marius Parteni

Femeie din Hîrlău cercetată pentru furt calificat

Iulia Huțanu

Amenzi de 1,2 milioane de lei, aplicate în ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea măsurilor impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului

Redacția
Încarcă...