RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu, despre capela din incinta Palatului Parlamentului: „Un simbol al angajamentului nostru faţă de valorile naţionale”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat la sfințirea capelei din incinta Parlamentului că aceasta reprezintă un simbol al valorilor naționale, fiind și un loc de reflecție pentru cei care activează în Legislativul român. 

Premierul l-a felicitat pe șeful interimar al Camerei Deputaților pentru inițiativă FOTO Inquam

Premierul l-a felicitat pe șeful interimar al Camerei Deputaților pentru inițiativă FOTO Inquam

„Am deosebita onoare să particip astăzi la un moment istoric marcat de binecuvântarea capelei ortodoxe din Parlamentului României de către Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, a cărui dăruire, tenacitate şi energie neobosită în realizarea binelui comun m-a inspirat întotdeauna şi mi-a conferit privilegiul unei colaborări sincere şi temeinice în beneficul întregii societăţi româneşti”, a spus premierul Marcel Ciolacu la sfințirea capelei din incinta Palatului Parlamentului. 

  

Premierul l-a felicitat pe președitele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis, pentru iniţiativa de înfiinţare a capelei ortodoxe în forul legislativ suprem al ţării.

„Această capelă reprezintă atât un loc de închinare şi reflecţie pentru cei care activează în Parlamentul României, cât şi un simbol al valorilor noastre naţionale”, a mai afirmat Marcel Ciolacu, explicând că, „într-o lume în care credinţele şi valorile tradiţionale sunt adesea trecute în plan secund, această capelă este mărturia rolului crucial pe care spiritualitatea îl are în viaţa noastră cotidiană”. 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

O nouă întâlnire PNL-PSD-UDMR. Liderii partidelor ar putea decide cine va da premierul

Redacția

Deputații din Canada au aprobat legea privind măsurile de urgență care pot pune capăt protestelor

Redacția

Flutur, despre Elena Udrea: Ne-au despărţit drumurile. Poate fi o şcoală şi să fie un fel de învăţătură de minte în ceea ce priveşte promovarea oamenilor

Redacția
Încarcă...