RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Zile de foc pentru pompierii din Târgu Frumos

Două zile de foc pentru pompierii din Târgu Frumos. În perioada 21-22 februarie, aceștia au intervenit pentru stingerea a trei incendii, soldate cu pagube materiale.

 

  

Joi,  21.02.2019, ora 15:25, Secția de Pompieri Târgu Frumos a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un adăpost de animale din satul Hodora, comuna Cotnari, județul Iași. Au ars: aproximativ 500 kg de plante furajere şi aproximativ 10 mp de acoperiş cu astereală din lemn. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Tot joi, ora 18:27, Secția de Pompieri Târgu Frumos a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit din satul Zmeu, comuna Lungani, județul Iași. Au ars: o canapea, diverse materiale textile, o masă din lemn și un geam cu tâmplărie din P.V.C. Cauza probabilă a incendiului: jar căzut din sistemele de încălzit.

Pe 22 februarie, ora 03:54, Secția de Pompieri Târgu Frumos a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit din satul Scobinți, comuna Scobinți, județul Iași. Au ars: astereala din lemn a acoperișului pe o suprafață de aproximativ 120 mp, tavanul din plăci de O.S.B. pe o suprafață de aproximativ 25 mp și două geamuri din lemn. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum deteriorat.

 

Related posts

Lucian Rusu: Investiții guvernamentale de peste 7 milioane de euro în județul Iași

Redacția

Nu au mai apărut cazuri noi de pestă porcină, în județul Iași

Redacția

Luna aceasta, pensiile vor fi plătite cu 4 zile mai devreme

Redacția
Încarcă...