RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Fraudă de proporţii pe „Wall-street”-ul din Hârlău

Cazul de insovenţă al firmei Decomet Cristal scoate la lumină mai multe prejudicii uriaşse. Societatea, care a figurat iniţial în Hârlău, iar apoi a fost mutată în Iaşi datorează statului nu mai puţin de şapte milioane de euro. Suma ar ajunge pentru plata a aproape 39.000 de pensii medii sau 22.500 de salarii minime complete.

  

 

O nouă evaziune „de marcă” dă bătăi de cap inspectorilor de la Fiscul ieşean, care au obţinut intrarea în insolvenţă a firmei Decomet Cristal pentru un prejudiciu de şapte milioane de euro la bugetul de stat. Societatea a fost înfiinţată de Dragoş Stănescu pentru a desfăşura activtiate economică în domeniul comerţului cu ridicata al deşeurilor şi resturilor, însă până în prezent nu a depus bilanţuri contabile la Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Iaşi.

Pe 10 noiembrie, după ce a constatat că nu există posibilitatea recuperării prejudiciului creat prin neplata impozitului pe profit şi a TVA aferentă tranzacţiilor realizate de Decomet Cristal, AJFP Iaşi a depus la Tribunal cerere de deschidere a procedurii generale de insolvenţă.

Citiți articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

O ieșeancă absolventa a Universității „Alexandru Ioan Cuza” este noul prefect al Bucureștiului

Redacția

Mesajul ÎPS Teofan pentru credincioşi cu ocazia Sfintei Parascheva (VIDEO)

Redacția

Iaşi: 1-18 martie, Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu”, expoziția „Incursiune în lumea cărților de bucate și a celor care le-au scris”

Redacția
Încarcă...