RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Comuna Miroslovești se pregătește de sărbătoare în Duminica Mare a Rusaliilor

Eveniment așteptat în comuna Miroslovești. S-au început pregătirile pentru ziua comunei. Ieri a avut loc ședința de Consiliu Local din această lună, iar pe ordinea de zi a fost și aprobarea activităților care vor avea loc pe 27 mai, zi în care se va desfășura evenimentul, în Duminica Mare a Rusaliilor.

Consilierii au aprobat un buget de 50.000 lei.

  

Începând cu ora 10.00, la Căminul Cultural vor fi sărbătoriți fiii satului. Apoi de la ora 13.00 va urma premierea elevilor cu rezultate deosebite la învățătură, se vor desfășura activități cultural sportive, va fi un program artistic cu artiști locali. Iar cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie vor fi premiate.

De la ora 17.00 la 23.00, și-au anunțat prezența artiști consacrați de muzică populară, printre ei numărându-se   Ion Paladi, Daniela Condurache, Alexandru Brădățean, Angelica Flutur, Vasilica Tătaru.

Va fi și un program de muzică ușoară cu DJ Rynno și Sylvia.La final va fi un frumos foc de artificii.  Apoi, după ora 00.00, va fi un bal în aer liber , cu muzică de taraf. 

Related posts

Incendiu la o locuință din Valea Seacă din cauza unui scurcircuit electric

Redacția

Furnizarea apei potabile este întreruptă în localitatea Cristești

Redacția

SVSU Lespezi, campionii etapei regionale a concursului pentru serviciile voluntare

Marius Parteni
Încarcă...