RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Primarul a fost vizitat de cetățeni din Turcia

O delegație numeroasă de turci a vizitat astăzi Primăria Municipiului Pașcani. Sunt cele 18 persoane, elevi și profesori de la o școală din Turcia ce au un parteneriat educațional cu Liceul Tehnologic ”Mihai Busuioc” .Este un schimb de experiență între elevii pășcăneni și cei turci, pe tema industriei textile în cadrul unui proiect ”Leonardo”.

Astfel, astăzi în ultima zi de ședere în țara noastră, turcii au vizitat Primăria Pașcani, iar ghid le-a fost Mirela Pavel. Aceștia au fost invitați să facă un tur al instituției. Primarul municipiului Pașcani, Dumitru Pantazi, i-a primit în biroul său unde le-a urat bun venit și le-a vorbit despre colaborarea bună dintre firma Rompak și municipalitate.

Turcii s-au arătat impresionați de cât de modernă este Primăria, iar cel mai mult le-a plăcut sala multifuncțională.  

  

În șederea lor, elevii și profesorii din Turcia, au mai vizitat și Municipiul Iași, Cetatea de la Târgu Neamț cât și orașul Piatra Neamț.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

România, locul trei în UE la abandonul școlar

Redacția

Pășcănenii susțin demersul bisericii ortodoxe de modificare a Constituției. Protopopul Postolachi: “Oamenii sunt foarte receptivi. Nu susțin căsătoria între persoane de același sex”

Ema Roman

Ajutoarele de la UE: unii iau câte trei pachete, alţii niciunul

Ema Roman
Încarcă...