RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Casă distrusă într-un incendiu la Târgu Frumos. Tone de furaje arse într-un depozit

Luni, 14 octombrie, ora 22:24, Secția de Pompieri Târgu Frumos  a intervenit în orașul Târgu Frumos, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință.

Au ars: mobilierul din dormitor, două canapele, un televizor şi diverse materiale textile. S-au degradat : trei uși, o fereastră, un frigider şi aproximativ 150 metri pătraţi de tencuială interioară. Cauza probabilă de producere a incendiului : mod greșit de aprindere. În urma incendiului, proprietara a suferit arsuri de gradul I și II pe membrele superioare și inferioare, iar copiii, unul în vârstă de 10 ani și unul de 2 ani, au fost intoxicați cu fum. Victimele au fost asistate medical de un către un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi şi transportate la spital.

  

Marți, 15 octombrie, ora 00:46, Secția de Pompieri Târgu Frumos  a intervenit în localitatea Volintirești, comuna Alexandru Ioan Cuza, pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje. Au ars aproximativ trei tone de coceni de porumb și aproximativ zece metri liniari de gard din lemn. Cauza probabilă de producere a incendiului : focul deschis în spații deschise.

 

 

Related posts

Pășcăneanca Anca Petianu a mai lansat o melodie, postată recent pe youtube

Răzvan Grecu

Oferte de angajare pentru păşcăneni. Vezi lista locurilor de muncă vacante în această perioadă (DOC)

Ema Roman

Urăm sau nu „La mulţi ani“ pe 15 august, de Adormirea Maicii Domnului?

Redacția
Încarcă...