RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Patru locuințe sociale au fost repartizate familiilor defavorizate din Târgu Frumos

Bucurie imensă pentru patru familii defavorizate din Târgu Frumos. Aceștia au parte acum de un acoperiș deasupra capului datorită reprezentanților administrației locale. 

Ieri, în cadrul ședinței ordinare aferente acestei luni, pe masa consilierilor a existat un proiect privind aprobarea repartizării locuințelor sociale situate în strada George Coșbuc nr. 49E și nr. 49F, în cadrul obiectivului de investiții. Proiect a fost inițiat de primarul Ionel Vatamanu și viceprimarul Vasile Sarafincianu, iar consilierii locali l-au aprobat.

„După cum știți, în comunitatea noastră trăiesc multe familii cu o situație financiară precară. La instituția noastră au fost înregistrate sute de cereri prin care oamenii cer un loc pentru a locui cu familia. Noi am făcut o analiză la aceste cereri, am făcut o anchetă socială, o selecție și am găsit cele patru familii care vor beneficia de aceste locuințe, a declarat viceprimarul în plenul ședinței .

  

Este vorba despre Vasilica Clanetaru, Alexandra Maria Clanetaru, Mircea Digeratu și Marinela Amănducăi.

Menționăm faptul că lucrările la duplexul care le-a fost pus la dispoziție celor patru familii au început în primăvară, iar suma totală alocată pentru aceste locuințe este de 91.000 lei. Locuințele sunt ridicate în cartierul George Coșbuc, acolo unde în trecut au mai fost ridicate asemenea imobile. 

Menționăm faptul că este pentru al treilea an consecutiv când administrația locală ajută astfel familiile nevoiașe din comunitate.

Related posts

CIAS încearcă să stabilească cauzele care au dus la producerea accidentului aviatic de la Tătăruși

Marius Parteni

Oferte de locuri de muncă pentru şomeri, în străinătate

Ema Roman

Astăzi sărbătorim Sfinții Apostoli Petru și Pavel

Redacția
Încarcă...