RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Elevii ieşeni sunt aşteptaţi să participe la concursul „Prietenii Pompierilor”

Ca în fiecare an, în luna mai are loc etapa judeţeană a concursului „Prietenii Pompierilor”, competiţie organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  „Mihail Grigore Sturdza” al Judeţului Iaşi.

 

Această competiție este dedicată copiilor care vor să cunoască mai multe despre impactul situațiilor de urgență asupra oamenilor și a mediului, precum și celor care doresc să-și depășească propriile limite în ceea ce privește pregătirea fizică.

  

Astfel, în data de 13 mai a.c., începând cu orele 10.00, pe Stadionul “Tineretului” din cartierul Tătăraşi, municipiul Iaşi, elevii din cercurile „Prietenii Pompierilor”, constituite în unităţile de învăţământ din judeţ, se vor întrece pe parcursul a trei probe specifice situaţiilor de urgenţă. Concurenţii vor trebui să arate că şi-au însuşit informaţiile teoretice referitoare la măsurile de apărare împotriva incendiilor şi că au abilităţile practice şi forma fizică necesare parcurgerii celor două probe practice: “Pista de îndemânare peste obstacole”, „Ştafeta de 400 m cu obstacole”.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite pentru înscrierea şi participarea la această competiţie sunt precizate în Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului cercurilor tehnico aplicative de elevi “Prietenii pompierilor”, postat pe site-ul ISUJ Iaşi, www.isujis.ro, secțiunea <Prevenire – Informare Preventivă – Concursuri pompieri>.

La sfârşitul competiţiei, concurenţii vor fi premiaţi în funcţie de rezultatele obţinute. Pompierii ieşeni doresc mult succes concurenţilor şi aşteaptă la linia de START cât mai multe echipaje !

 

 

Related posts

Şeful Ansamblului Folcloric Iaşi, plătit de CJ cu 8.400 lei/lună. Contabilul, cu „doar“ 6.600 lei

Redacția

Neculai Răţoi, condus pe ultimul drum de o mare de oameni! Vezi ce a transmis Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române! (Foto/Video)

Ema Roman

Zilierii ies la muncă doar cu salarii de miniștri. Vor bani mulți, mâncare, băutură, țigări

Redacția
Încarcă...