RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tânărul înecat în Italia a fost condus pe ultimul drum

Clipe grele pentru familia tânărului din Pașcani, care a murit săptămâna trecută, în Italia. Astăzi, rudele și prietenii săi, l-au condus pe Vasile Ciobanu, pe ultimul drum.

Cunoscut pentru energia de care dădea dovadă constant, pentru entuzismul și voia bună cu care își molipsea apropiații, tânărul a plecat dintre noi, mult prea devreme, privându-i pe cei dragi, de prezența lui.

  

Durerea pentru familie este nemăsurată, întrucât mama acestui a declarat că nu-l mai văzuse pe băiat de mai bine de cinci ani, iar acum s-a întors acasă, în sicriu.

Prietenii din Italia, au marcat trecerea în neființă a lui Vasile, printr-un banner imens pe care au scris întrebarea pe care tânărul o adresa mereu, în glumă, și anume: “Îți place în Italia?”. De altfel, acest mesaj a fost scris pe o panglică albă, atașată de sicriul în care a stat, zilele acestea, trupul neînsuflețit al pășcăneanului.

Reamintim că Vasile Ciobanu, a.k.a Vaștoy, în vârstă de 27 de ani, a decedat la sfârșitul săptămânii trecute, în Italia, după ce s-a aruncat de pe un pod, pentru a face baie în mare.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Tânăr din Volintirești, înecat în apele Siretului

Redacția

Primăria împarte o nouă serie de alimente de la UE!

Ema Roman

Vrei centru de recoltare a sângelui în Paşcani? Poţi ajuta! Iată cum poţi face donaţii!

Ema Roman
Încarcă...