RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Mașinile abandonate rămân pe străzi. O ințiativă de ridicare a lor a fost blocată!

Cele câteva zeci de mașini abandonate pe domeniul public sunt extrem de greu de îndepărtat, din cauza faptului că reprezentanții Primăriei refuză să susțină un proiect privind ridicarea lor. Acesta a fost dezbătut în ședința legislativului local din 29 iunie, la propunerea consilierilor liberali.

 

 Cel care s-a opus proiectului a fost primarul Dumitru Pantazi, care nu dorește ca ridicarea mașilor să se facă pe baza unei dispoziții pe care trebuie să și-o asume personal. El a subliniat în fața aleșilor că acest serviciu de ridicare a autoturismelor abandonate ar trebui gestionat de o societate din subordinea Consiliului Local.

  

  Inițiatorii proiectului au susținut că regulamentul privind ridicarea mașinilor a fost întocmit legal, iar acesta este agreat și de șeful Poliției Locale.

”Am respectat legea la întocmirea lui. Cred că ar trebui să țineți cont de faptul că avem o problemă acum cu aceste autoturisme, chiar dacă nu sunt multe la număr”, a susținut Claudiu Bodoașcă, de la PNL.

 Proiectul nu a fost votat de reprezentanții din PSD. La ora actuală, pe raza municipiului sunt în jur de 20 de mașini abandonate. Dacă proiectul privind ridicarea lor ar fi fost adoptat, atunci acestea ar fi ajuns în curtea stației Raizer a Primăriei de pe strada Gării.

Related posts

Deputatul Movilă îl sfătuieşte pe prefect să îşi dea demisia

Redacția

Ordonanța 13, pe masa CCR

Redacția

Neculai Enea a plecat din PNL.A fost numit președintele ALDE Pașcani!

Răzvan Grecu
Încarcă...