RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Top 3 rochii de vara… si nu numai

Parca ne incearca mereu un sentiment de melancolie atunci cand purtam o rochie de vara vaporoasa, stiind ca mai e putin timp si va trebui sa ne despartim de ea pentru inca trei sezoane. Cum ar fi daca ai putea totusi sa prelungesti putin vara, purtand rochii si in primele saptamani de toamna?

Avand la indemana “armele” potrivite, poti continua cu succes razboiul impotriva ploii, vremii mohorate si temperaturilor scazute. Cum? Foarte simplu, doar alegand cateva modele inspirate de rochii, ce pot fi purtate cu succes atat in timpul sezonului estival, dar si in primele zile de toamna.

Prima optiune: o rochie casual in carouri, scurta, cu maneci trei sferturi. Folosind tehnica layering-ului, aceasta rochie poate deveni una din favoritele tale pe timp de toamna, deoarece se poate asorta usor cu dresuri mai groase si o pereche de botine. O poti accesoriza cu bijuterii oversize si obtii instantaneu un look boem, mai potrivit sezonului rece.

  

Optiunea numarul doi vine sub forma unei rochii vaporoase, lejere, lunga pana in pamant si cu umerii goi. Nu lasa acest detaliu sa te descurajeze, ci mai degraba incearca sa profiti de el, acoperindu-ti umerii cu un sal mare, din tricot sau bumbac. In plus, vei adora vibe-ul boho-chic pe care il ofera aceasta rochie.

 

 

Cel de-al treilea model pe care ti-l propunem este unul putin mai indraznet, deoarece este o rochie potrivita pentru ocazii speciale. Asa ca, daca ai un eveniment special ce urmeaza sa se desfasoare in aceasta toamna, aceasta rochie poate reprezenta alegerea ideala. Cu maneci trei sferturi si de forma cloche, rochia poate fi purtata cu succes cu o pereche de pantofi stilleto, o esarfa lunga pe umeri sau un simplu bolero care sa te protejeze de frig.

 

 

Nu este greu sa alegi cateva tinute tranzitionale dintre vara si toamna, atunci cand ai la indemana o selectie vasta de rochii ieftine online pe maroko.ro din care poti sa alegi. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi accesoriile potrivite, care sa nu stirbeasca din designul rochiei si care, in acelasi timp, sa te protejeze de temperaturile racoroase. Experimenteaza cu diverse texturi, materiale, sau lungimi, insa ai grija sa nu te impovarezi prea tare. Tinutele trebuie sa fie comode, fara exces de accesorii care sa dea senzatia ca porti tot dulapul cu tine. Pastreaza un stil simplu, clasic, pe care poti sa il obtii cu minimul de efort.

Related posts

Gala Actualitatea Tv: Iată nominalizaţii la categoriile “Politică”, „Administraţie”, „Personalitatea anului” şi „Afaceri”

Teona Gherasim

Ceaiul verde și pierderea în greutate

Redacția

Pianistul Per-Erik Hallin, unul dintre colaboratorii Regelui rock’n’roll-ului: „Elvis era foarte religios. Iubea muzica gospel, pe care o cânta în particular“

Redacția
Încarcă...