RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Dezbaterea programului de finanţare „Start-up Nation România”, la Camera de Comerţ

Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie, cu sprijinul direct al Camerei de Comerţ şi Industrie şi al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România, organizează o sesiune de informare pe tema Programului „Start-up Nation România”. 

 

Evenimentul va avea loc joi, 23 martie, de la ora 10, la sediul Camera de Comerţ şi Industrie, au anunţat în comunicat organizatorii. La întâlnire vor participa Harry Ilan Laufer, secretar de stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, şi Adrian Mlădinoiu, secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Programul „Start-up Nation România” va fi finanţat din fonduri de la bugetul de stat şi din fonduri europene, având ca obiectiv principal înfiinţarea de noi întreprinderi mici şi mijlocii, îmbunătăţirea performanţelor economice ale start-up-urilor, creşterea potenţialului de accesare a surselor de finanţare şi facilitarea accesului acestora la finanţare. În cadrul evenimentului vor fi oferite informaţii cu privire la implementarea programului şi vor fi supuse dezbaterilor prevederile acestuia, dorindu-se, afirmă organizatorii, conturarea unui dialog real între reprezentanţii Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat şi cei ai mediului de afaceri.

  

„Salutăm această deschidere către dialog şi transparenţă din partea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat. Desigur, ca orice program înainte de lansare, comportă o serie de dezbateri, de dialog interactiv, de informare şi clarificări din partea ministerului, dar şi de sugestii de îmbunătăţire din partea viitorilor beneficiari. Mai ales această ultimă latură aş dori să o accentuez: încurajăm pe această cale antreprenorii să semnaleze celor care administrează finanţările orice aspect care poate fi îmbunătăţit, orice lucru care are legătură cu administrarea reală a unui business şi care şi-ar găsi locul în Ghidul solicitantului”, a declarat Paul Butnariu, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi. Participarea este gratuită, dar condiţionată de confirmarea prealabilă, în limita locurilor disponibile, pe site-ul www.cciasi.ro.  

 

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Related posts

Activitățile Casei de Cultură, în perioada Zilelor Municipiului Pașcani

Iulia Huțanu

Filmul realizat de USLIP a câştigat marele premiu la o competiţie în cadrul SFR

Redacția

400 de participanți la „Tânărul pășcănean”, ediția a III-a. Defilare cu torțe și steaguri

Oana Cordoneanu
Încarcă...