RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Gala Actualitatea Tv 2017. Iată câștigătorii! (VIDEO)

Gala Actualitatea Tv și-a desemnat ieri seară câștigătorii. Au fost premiați laureații celor nouă categorii: Sport, Educație, Cultură și Spiritualitate , Sănătate, Servicii de Intervenție, Administrație Publică, Afaceri, Politică și Personalitatea Anului. Cei chemați pe scenă pentru a primi plachetele Actualitatea TV sunt personalități care, pe parcursul anului 2016, au excelat  în domeniile lor de activitate.

  

 

Anual, televiziune locală Actualitatea Tv și site-ul newspascani.com organizează Gala Actualitatea Tv, un eveniment ce-și dorește să mulțumească celor care pe parcursul anului precedent au făcut prin activitatea lor un bine comunității noastre. 

Ideea organizării unui astfel de eveniment a survenit în mod firesc, în urma meseriei pe care, jurnaliștii de la Actualitatea TV și NewsPascani.com o prestează de mai bine de un deceniu . Prin prisma acestei relații pe care au păstrat-o de ani buni cu comunitatea, au realizat că acești oameni merită, măcar odată pe an un premiu, simbolic.

Site-ul gala.newspascani.com ajunge să fie accesat în perioada nominalizărilor și a exprimării voturilor de mii de persoane. Acest flux de cititori ne demonstrează și ne obligă totodată să nu renunțăm la această campanie.

Într-o atmosferă destinsă au fost decernate premiile celor votați de telespectatorii și cititorii Actualitatea TV și NewsPascani.com.

Premiul pentru Excelență în “Sport” – Radu Manoliu – profesor de Educație fizică și sport la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”

 

Premiul pentru Excelență în “Cultură și Spiritualitate” – Trupa de teatru “Fenomenalii”

Premiul pentru Excelență în “Educație” – Anca Aparaschivei – profesor de Limba Franceză la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu”

Premiul pentru Excelență în “Sănătate” – Mihaela Benchea – medic Spitalul Municipal de Urgență Pașcani

Premiul pentru Excelență în “Servicii de Intervenție” – Şcoala Postliceală Centrul de Studii Ștefan cel Mare și Sfânt Pașcani

Premiul pentru Excelență în “Afaceri” – Familia Moraru – proprietari Trattoria Incanto

Premiul pentru Excelență în “Administrație Publică” – Bogdan Alexa – vicepreședinte ANRSC București

Premiul pentru Excelență în “Politică” – Claudiu Bodoașcă – consilier local PNL

Personalitatea Anului 2016 – Consiliul Elevilor – Iustin Jalaboi și Mădălin Cotic

În cadrul evenimentului au existat și pauze muzicale, în care artiști locali au încântat audiența. Este vorba despre Codruța Filip, Eduard Barhan, Ioana Măriuța și Iulia Atodiresei.

La finalul evenimentului, trupa Aproape Unplugged a reușit să ridice oamenii în picioare cântând melodii cunoscute de cei din sală. Organizatorii acestei ediții au pregătit și o surpriză: un recital de muzică lăurărescă veche.

Atelierul de Gust Bun ne-au îndulcit papilele gustative, și implicit seara.

{youtube}cAfyZsIZy0Y{/youtube}

{jcomments off}

Related posts

„Fotbalul este un joc ortodox”. Zeci de parohii au înfiinţat echipe de fotbal cu tinerii care vin la biserică

Redacția

Bronz pentru un sportiv de 10 din Pașcani, la o competiție de șah la care au participat și adulți

Teona Gherasim

Pășcăneancă felicitată la împlinirea vârstei de 100 de ani!

Redacția
Încarcă...