RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Târg de produse lucrate manual, în fața Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu”

O nouă ediţie a Târgului Handmade are loc în aceste zile la Pașcani, cu ocazia Zilelor Municipiului. Artizani care dau frâu liber imaginaţiei sunt prezenți în fața Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu” , unde expun cele mai frumoase obiecte lucrate manual.

Deschiderea evenimentului, care a avut loc astăzi la ora 11.00, a fost acompaniată de muzică de promenadă oferită de către Fanfara Casei de Cultură, „Trubadurii”. Opțiunile în acest domeniu sunt nenumărate. Practic, dacă te pricepi la ceva și știi să construiești cu mâinile tale un anumit obiect, ai șansa de a începe o activitate handmade și de a te bucura de succes. Un accesoriu lucrat de mână îşi spune singur povestea, are o viaţă a lui şi prin asta devine valoros, acesta este efectul handmade. Aşadar, pășcănenii  care vor să fie originali pot cumpăra tot felul de produse lucrate manual: bijuterii, obiecte de decor, accesorii, jucării croşetate, origami şi multe altele.

Tot în aceste zile, puteți vizita expoziția cu vânzare „Minerale și pietre semiprețioase”, cât și expoziția „Armata și oamenii ei în perioada regalității”. Evenimentul este organizat de Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” în cadrul Zielelor Municipiului Pașcani, ediția a VII-a.

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Secții noi la Muzeul Municipal Pașcani

Oana Cordoneanu

”Rapsozii Siretului” alături de Ion Paladi, în spectacol aniversar pe scena Casei de Cultură

Oana Cordoneanu

Acoperământul Maicii Domnului, mare sărbătoare a credincioşilor în prima zi din luna octombrie

Redacția
Încarcă...