RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

O nouă ediție “ Mișcarea înseamnă viață” pe stadionul municipal Pașcani

Mişcarea este foarte importantă pentru o stare de sănătate optimă. Însă, în lumea noastră modernă, activitatea fizică a devenit o adevărată provocare.  Avem nevoie de lideri care să o stimuleze și să inițieze evenimente care să permită oamenilor să facă mișcare.

Unul dintre ei este Andrei Doroftei, profesor de educație fizică și sport, care în ultimii ani a organizat “ Mișcarea înseamnă viață”.  Anul acesta evenimentul a ajuns la a VIII-a ediție și va avea loc pe  26 mai, orele 16:00 – 20:00, stadionul municipal.

  

“Programul este gândit pentru a scoate întreaga familia din casă și pentru a răspunde tuturor categoriilor de vărstă, gusturilor și nevoilor diferite. Intrarea este LIBERĂ.Astfel, va fi:
– antrenament funcțional – coordonat de Profesor/Antrenor Andrei Doroftei,
– Zumba alături de Lucian Liciu,
– Karate Isshinryu sub îndrumarea lui Bogdan Grigorovici,
– Exercițiu demonstrativ brigada specială de jandarmi Iași
Peste 20 de ateliere sportive coordonate de profesorii de educatie fizică și sport și antrenorii pășcăneni(vom reveni cu amănunte).
2 parcursuri utilitar aplicative(Exatlon).
Pe lângă provocările sportive, motivația va crește fiind sprijinită de 2 ore de petrecere în aer liber cu Mc Adi Jara și Dj Theo Roșca momente în care vom afla și cîștigătorii premiilor surpriză de la tombolă.
Prezentatori: Mădălina Ionică și Mc Adi Jara.
Contextul este creat, argumentele suficiente, oamenii potriviți să vă însoțească în experiență sunt . Mai departe, e partea voastră de investiție: timp și prezență.Ești alături de noi?``, conform anunțului postat pe pagina de facebook a evenimentului.

Să fii sănătos nu înseamnă numai o alimentaţie echilibrată şi un regim de viaţă fără factori nocivi, ci şi o activitate fizică regulată. Mișcarea este bună nu doar pentru sănătatea fizică, ci și pentru cea mintală.

 

 

Related posts

GALERIE FOTO Jackie Chan a dus flacăra olimpică a JO 2022 pe Marele Zid Chinezesc

Redacția

Jucătorii de table din Pașcani au șansa de a câștiga o mașină

Răzvan Grecu

Înfrângere usturătoare pentru CSM Pașcani. Metalul Buzău le-a administrat un sec 7-2

Marius Parteni
Încarcă...