RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Turneul “Remember Old Boys” ASA Explorări – memorialul Florin Casian Kempes. Iată participanții și câștigătorii!

Regal fotbalistic în weeekendul ce a trecut la Câmpulung Modolvenesc. Șase formații au participat la turneul “Remember Old Boys” ASA Explorări – memorialul Florin Casian Kempes.  

 Este vorba despre CSM Suceava, Unirea Negrești și Progresul București, repartizate în grupa A, CSM Pașcani, ICC Prod Câmpulung Modovenesc și ASA Câmpulung Moldovenesc, în grupa B. După prima zi a competiției s-a stabilit tabloul pentru meciurile finale de duminică.

  

 ICC Prod Câmpulung Moldovenesc și Unirea Negrești au jucat pentru locurile 5 și 6. Victoria a revenit celor din Negrești care s-au impus cu scorul de 3-2.

 Pentru locurile 4 și 5 s-au întâlnit CSM Suceava și ASA Câmpulung Moldodvenesc. Cei de la CSM s-au impus în acest meci, cu 2-0, rezultat care i-a propulsat pe locul trei al competiției.

 Finala turneului s-a disputat între Progresul București și CSM Pașcani. Bucureștenii, pentru care au jucat fotbaliști trecuți pe la marile cluburi din capitală, s-au impus cu scorul de 2-0. Pășcănenii au avut și ei câteva ocazii importante, pe care nu le-au fructificat.

 Petru toate formațiile înscrise la competiție au evoluat jucători care și-au pus amprenta pe performanțele sportive înregistrate de cluburile la care au fost legitimați. Dan Sălceanu, Marian Ivan, Dan Condurache toți de la CSM Pașcani, Radu Cașuba – CSM Suceava, Vasile Bosancu – ASA Câmpulung Moldovenesc, Florin Mardare – Unirea Negrești, Gigel Coman, Dinu Viorel, Ionel Adam – Progresul București.       

 Competiția a fost organizată de Primăria și Consiliul Local Câmpulung Moldovenesc, în parteneriat cu ICC Prod și Asociația Județeană de Fotbal Suceava.

Organizatorii doresc an de an să aducă un omagiu fostului jucător al echipei locale, Florin Casian Kempes, a cărei familie a participat la festivitatea de premiere.

 Pe parcursul celor două zile de competiție organizatorii au organizat o tombolă și un spectacol artistic. 

 Cei care au pus la punct toată organizarea acestei competiții au fost Andreea Ardeleanu, Daniel Surpatu și Valeriu Atomei.  

Related posts

Rezultatele din Ligile IV și V: Viitorul Târgu-Frumos și Siretul Stolniceni merg ceas

Răzvan Grecu

Fostul campion de tenis Boris Becker, condamnat la doi ani și jumătate de închisoare

Redacția

Competiție de tenis de masă “Paleta românească” organizată de Clubul Copiilor Pașcani

Oana Cordoneanu
Încarcă...