RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Propunere: Pașcaniul să renunțe la echipa din Liga 3. Este oportun?

Discuții interesante astăzi în ședințele reunite ale Consiliului Local pe marginea activității echipei de fotbal a Clubului CSM Pașcani. Un consilier liberal a susținut că ar fi oportun ca Pașcaniul să se retragă din Liga 3, iar banii care sunt cheltuiți cu susținerea echipei să fie investiți în sportul de masă.

 

 

  

Cel care a venit cu propunerea a fost consilierul Marius Pintilie. El a apreciat că cei 120.000 lei cheltuiți cu susținerea echipei să fie direcționați către celelalte secții din cadrul clubului. ”Este oportun să avem cât mai mulți tineri care practică sportul de masă. Echipa de fotbal poate activa în Liga a –IV a sau a – V a, cu jucători proveniți din Pașcani. Cei 120.000 lei am putea să îi folosim pentru susținerea celorlalte secții”, a subliniat Pintilie.

În replică, Bogdan Mandric, directorul executiv al clubului a spus că ar fi o decizie greșită, în condițiile în care foarte multe localități din țară și-au închis cluburile. ”Această echipă este una care atrage mulți tineri. Dacă luăm o asemenea decizie cred că în câțiva ani clubul nu va mai avea atâția copii”, a spus Mandric.

În susținerea acestei idei a intervenit și consilierul Vasile Avramiuc. El a spus că mai degrabă s-ar căuta soluții pentru menținerea ei în această competiție. ”Pașcaniul are o istorie frumoasă în fotbal. De-a lungul timpului s-au obținut performanțe. Alta era posibilitatea în trecut, în ceea ce privește susținerea ei. Se implicau mai multe persoane”, a  spus Avramiuc.

O altă idee adusă în discuție de consilierul Pintilie a fost un parteneriat, prin care clubul să pună la dispoziția unui privat baza sportivă, iar acesta să se ocupe de echipa de fotbal.

La momentul de față în secțiile Clubului Sportiv Municipal sunt înscriși în jur de 170 de copii.   

 

 

Related posts

Premii obținute de șahiștii din cadrul Clubului Sportiv Municipal Pașcani

Redacția

Papusa Barbie din Pașcani care joaca RUGBY in Romania!

Redacția

De la un joc video, la volanul unui monopost. Povestea lui Cem Bolukbași, primul gamer din Formula 2

Redacția
Încarcă...