RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Daruri pentru elevii de la Școala Humosu, din partea Liceului ”Nicolae Iorga”

Elevii și cadrele didactice de la Liceul Economic Tehnologic ”Nicolae Iorga” au făcut front comun pentru a oferi sprijin, și a aduce bucurie, speranță și lumină în sufletele copiilor defavorizați de la Școala Gimnazială  Humosu, din Sirețel.

Datorită implicării lor, coordonați de profesoara de religie Maria Osoianu, peste 200 de elevi vor primi câte un cadou, constând în produse alimentare,îmbrăcăminte și rechizite. Elevii unității de învățământ din Pașcani au învățat că trebuie să fie milostivi, mai ales că este și Postul Paștelui, și să le întindă o mână de ajutor semenilor mai puțin norocoși, astfel încât și aceștia să se bucure de sărbători, ca orice creștin.

  

”Pe parcursul acestei săptămâni, elevii au fost coordonați de către doamna profesoară Maria Osoianu pentru a strânge bunuri să fie oferite elevilor de la Școala Humosu, care provin din familii defavorizate. Am rămas profund impresionat, pentru că toată lumea s-a implicat în acest proiect, au fost donate foarte multe bunuri, constând în produse alimentare”, a precizat Gheorghe Spiridon, director Liceul Economic Tehnologic ”Nicolae Iorga”.

Donațiile vor fi duse vineri, 19 aprilie, elevilor de la Școala Gimnazială  Humosu.

 

 

Related posts

Un bâtrân vrea să mute osemintele rudelor decedate, din cimitirul Gâștești în propria grădină, după ce preotul ar fi încuviințat distrugerea locului de veci. Preotul neagă acuzele

Răzvan Grecu

Incendiu provocat de jarul căzut din sobă

Redacția

Cu salvarea de la discotecă la spital, după ce a primit un par în cap

Răzvan Grecu
Încarcă...