RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Dezinfectoare rutiere la Mircești și celelalte intrări în județ, pentru prevenirea pestei porcine

Pe perioada pelerinajului la racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, instituția prefectului județului Iași împreună cu instituțiile subordonate au pus în aplicare o serie de măsuri menite să stopeze apariția pestei porcine.

La toate intrările în județul Iași au fost amplasate dezinfectoare rutiere.În zona Pașcani și Târgu Frumos acestea au fost amplasate la Mircești.

  

 

”S-au pus în aplicare o serie de măsuri pentru prevenirea apariției virusului pestei porcine. Instituția noastră a colaborat foarte bine cu Instituția Prefectului, Poliție, Jandarmi și medicii veterinari din județ. Am informat pasagerii din autocarele care veneau spre Iași despre măsurile noastre. La fiecare locație de la intrarea în județ ne-am organizat pentru a pune în aplicare măsurile”, a subliniat Vasile Gaboran, directorul executiv al DSV Iași.

 Decizia amplasării acestora a fost luată de Comitetul Local de Combatere a Bolilor, întrunit în ședință în data de 9 octombrie.

 

 

Related posts

Autostrada A7: “Există o mare probabilitate ca de la Buzău la Focşani să se circule în 2024 pe toate cele patru loturi” (Sorin Grindeanu)

Redacția

Elena Asofiei și Darius Ștefan – Miss&Mister Boboc de la Colegiul Național Mihail Sadoveanu! Care a fost cuplul premiat pentru popularitate!?

Ema Roman

Elevii de la Colegiul „Unirea” vor dona sânge pentru victimele războiului din Ucraina! (Foto)

Iulia Huțanu
Încarcă...