RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Viaţa de coşmar a fetiţelor găsite în comă alcoolică. Mama îşi bătea copiii şi îi încuia în beci, cu şobolanii

Şase fraţi dintr-o familie din judeţul Vaslui, cel mai mic de numai un an, au fost victimele unor abuzuri greu de imaginat din partea propriei mame, până în momentul în care autorităţile statului au intervenit pentru trei dintre copii. 

 

  

Aceştia, cu vârste de trei, patru şi opt ani, au fost la un pas de moarte după ce au mâncat, de foame, vişinele din alcoolul dintr-o sticlă de aproape trei litri. Rudele şi vecinii mamei au povestit, pentru Libertatea, că femeia obişnuieşte să bea şi să-şi bată copiii, chiar şi pe mezin, iar când vrea ”să le aplice corecţii”, îi închide în beciul cu şobolani. Un incident care s-ar fi putut încheia cu moartea a trei copii a fost, de fapt, salvarea pentru şase fraţi din localitatea vasluiană Avrămeşti.

 Jumătate dintre aceştia, mai exact trei fete de opt, patru şi trei ani, au fost la un pas de a deveni îngeri după ce, din neglijenţa şi iresponsabilitatea crasă a mamei, au mâncat vişinele pline de alcool dintr-un recipient de trei litri de rachiu. Din cele povestite de vecini şi chiar de victimele nefericitului incident, micuţele ar fi mâncat fructele de foame, întrucât cea care le-a dat viaţă şi ar fi trebuit să le poarte de grijă dormea nepăsătoare, după ce băuse o cantitate impresionantă de alcool.

 De fapt, băutura i-a distrus viaţa femeii, care, pe fondul acestui viciu, îşi bătea şi umilea copiii, uneori recurgând la măsuri extreme, cum ar fi să-i închidă în beci, după cum susţin vecinii, în baza unor înregistrări video făcute chiar cu copiii. Toate aceste abuzuri au condus, în final, la separarea celor şase fraţi de propria mamă, urmând ca, după revenirea tatălui lor din străinătate, unde bărbatul se află la muncă pentru a asigura tocmai un trai mai decent copiilor, să se decidă viitorul micuţilor.

articolul integral pe www.ziaruldeiasi.ro

 

 

 

 

 

 

Related posts

Asistaţii social care refuză un loc de muncă nu mai primesc ajutor social

Redacția

Criza forţei de muncă: service-urile auto vor să aducă muncitori din China plătiţi cu 500 – 800 euro/lună plus cazare şi mancare

Redacția

Tradiții reînviate la Hălăucești. Localnicii sunt așteptați la șezătoare

Diana Marcu
Încarcă...