RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Acest tânar are nevoie de ajutorul nostru! La doar 19 ani se luptă cu o boală grea

 

 

Calin, tanar in varsta de 19 ani, elev in clasa a Xl-a, a primit la inceputul acestui an o veste care i-a schimbat viata radical. In luna februarie, medicii i-au confirmat ca sufera de o boala grea, care il macina de pe o zi pe alta.

  

 

Mai precis, Calin Ciorici sufera de Limfom Hodgkin, cunoscut ca si cancer al sistemului limfatic. Descris de cunoscuti si de prieteni ca un copil inteligent, vesel si cu suflet bland, Calin are acum nevoie de o mana de ajutor pentru a putea duce in continuare o viata normala. Din pacate, tratamentul pe care trebuie sa il urmeze este foarte costisitor, iar parintii elevului nu isi permit sa achite toate costurile necesare.

“De curand, mai precis in luna februarie a anului 2018, Calin a primit o veste care i-a spulberat toate visele. El a fost diagnosticat cu Limfom Hodgkin, cunoscut ca si cancer al sistemului limfatic. Zilele au trecut, iar analizele au aratat ca aceasta boala s-a extins peste trei sferturi din suprafata corpului. In acest scurt timp, Calin a slabit foarte mult, iar noaptea nu poate dormi din cauza durerilor insuportabile si a febrei. Parintii lui si-au pierdut slujba, iar veniturile lor nu pot acoperi tratamentele costisitoare. Surioara sa mai mica il asteapta acasa sanatos, iar el are nevoie si de sprijinul nostru financiar, cat si moral. Zilele trec, insa boala se extinde tot mai mult, iar Calin trebuie operat cat mai repede si este necesara inceperea chimioterapiei. Orice suma conteaza in lupta lui Calin cu cancerul”, povestesc prietenii lui Calin Ciorici.

Prietenii incearca sa stranga bani pentru tratament

De la aflarea vestii, viata lui Calin a devenit foarte complicata. De atunci, tanarul este internat in spital, la Institutul Regional de Oncologie (IRO) din Iasi. Cu toate acestea, se pare ca starea lui se agraveaza de la o zi la alta, iar elevul are nevoie de tratament foarte costisitor pentru a spera ca va duce din nou o viata normala. Pentru acest lucru, s-a demarat o campanie in mediul online, prin care prietenii si apropiatii incearca sa stranga suma de 22.000 de lire necesare, pentru inceput, investigatiilor si tratamentului.

“Haideti sa-l ajutam pe Calin. El este colegul de clasa al fratelui meu mai mic si are 19 ani. Colegii lui de clasa si profesorii spun ca este un copil minune. Din pacate, se lupta cu o boala foarte grava. Ajutorul nostru, cat de mic ar fi, conteaza foarte mult pentru el. Calin Ciorici este internat la IRO, sectia de Hematologie”, precizeaza prietenii tanarului.

articolul integral pe www.bzi.ro

Related posts

Reporter pentru o zi!

Ema Roman

Accident cu o victimă la Moţca

Redacția

Un cutremur cu magnitudinea 3,5 a avut loc în această dimineaţă în judeţul Vrancea

Redacția
Încarcă...