RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Locuinţă reabilitată complet pentru o familie din Boşteni! Campania Dăruieşte din puţinul tău nu se opreşte aici!

Campania Dăruieşte din puţinul tău nu s-a oprit la donaţiile de Paşte. Echipa condusă de Octavian Lazăr şi-a propus să reabiliteze locuinţa unei familii din Boşteni.

 Şantierul a fost deschis sâmbătă, 21 aprilie, de o echipă de meseriaşi care şi-a dorit să se împlice în acest proiect şi care a transformat total interiorul locuinţei familiei Macovei.

“Au pus parchet, gresie, faianță și au văruit întreaga locuință, GRATUIT, aceștia dorind să se implice în a șasea ediție a campaniei umanitare “Dăruiește din puținul tău”. Deasemnea, mulțumesc doamnei Băiceanu Ana Maria din Pașcani care a donat gresie și faianța necesară renovării bucătăriei”, a scris iniţiatorul campaniei pe pagina de Facebook Dăruieşte din puţinul tău.

  

Lucrările sunt pe ultima sută de metri, dar mai este nevoie de bani pentru a le duce la bun sfârşit. Încă 700 de lei sunt necesari pentru finalizarea renovării casei.

Puteți dona în contul deschis la Banca Transilvania sau puteți contacta în privat pagina iar cu banii strânși vor fi cumpărate ultimele lucruri necesare familiei Macovei.

DONAȚII în BANI 
Banca Transilvania: 
CONT IBAN RO63BTRLRONCRT0254407601, titular cont LAZĂR OCTAVIAN

 


Related posts

Apel umanitar pentru un bătrân din comuna Lespezi, care a rămas fără casă, în urma unui incendiu! (FOTO)

Oana Cordoneanu

Staţie de reciclare a deşeurilor electrice şi electronice, în comuna Hărmăneşti

Ema Roman

Factură uriaşă la gaze pentru Castelul Peleş. Legislația nu prevede măsuri compensatorii și pentru muzee

Redacția
Încarcă...