RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Femeie din Pașcani, sechestrată și bătută de propriul soț

Clipe de groază pentru o femeie din Pașcani. Aceasta a fost sechestrată și bătută cu brutalitate chiar de partenerul de viață.

Conform unor informații, se pare că pășcăneanca în vârstă de 51 ani era ținută cu forța în casă, însă nu a sunat la Poliție de frica soțului violent.

Cea care a scos-o din mâinile agresorului a fost fiica sa care a solicitat ajutorul oamenilor legii. Acum bărbatul este cercetat pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, amenințare și lipsire de libertate.„Polițiștii au fost sesizați despre faptul că femeie ar fi fost agresată de soțul ei care nu i-ar fi permis să iasă din locuință. În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și lipsire de libertate. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

  

În urma bătăii pe care a primit-o, femeia s-a ales cu multiple contuzii, iar acum se află internată la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani și se află sub tratament.„Pacienta în vârstă de 51 de ani prezintă multiple contuzii, escoriații la nivelul feței, a membrelor superioare și a toracelui. Femeia a fost preluată de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Pașcani și transportată în Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Pașcani, pentru investigații de specialitate”, a spus Nicolae Pralea, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Iași.

Related posts

Peste 5.000 de plăcinte pentru ieșeni de Ziua Unirii Principatelor (video)

Redacția

Ciolacu: Săptămâna viitoare prezentăm voucherele pentru pensionarii cu venituri mici şi copiii din familii defavorizate

Redacția

A căzut de cinci ori din căruță în aceeași zi

Răzvan Grecu
Încarcă...