RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Pompierii pășcăneni în chip de Moș Crăciun

Pompierii pășcăneni s-au transformat în Moș Crăciun, au urcat în autospecială și au ieșit în oraș cu daruri pentru cei mici.

 

Îmbrăcați în costumul moșului, oamenii de intervenție au făcut o bucurie atât celor mici cât și celor mari pe care i-au întâlnit în drumul lor. Au avut trei opriri: Esplanada orașului, Piața Casei de Cultură și Școala Generală 3 unde au împărțit 200 de pachete cu dulciuri pentru copiii. 

  

“În apropierea marii sărbători a creştinilor, Crăciunul, pompierii ieşeni încearcă să aducă puţin din magia acesteia, unor copii mai puţin “răsfăţaţi” ai destinului. În ziua de 22 decembrie, pompierii au ajuns cu daruri în comuna Sineşti, satul Osoi la băieţelul născut în noaptea de Crăciun, căruia i-a fost donat trusoul nou-născutului în anul 2015.Şi bineînţeles, în dimineaţa zilei de 25 decembrie 2016 ne vom afla la Maternitatea “Cuza Vodă” pentru a dărui primului copil născut în noaptea de Crăciun, dintr-o familie cu o situaţie materială precară, un trusou de nou-născut şi mici cadouri celorlalţi copii.

Dincolo de misiunile cu care se confruntă zi de zi, salvatorii vor aduce bucurie pe chipul copiilor şi în Paşcani, oferindu-le cadouri în data de 23 decembrie. Astfel, începând cu ora 10:30, trei “pompieri Moşi Crăciun” vor merge pe Esplanada Zona Vale şi în Zona Casei de Cultură Paşcani, unde vor împărţi pachete cu dulciuri şi fructe copiilor. Cu speranţa că în acest fel înfrumuseţăm sărbătorile unor copii, le dorim tuturor, de Crăciun, bucurie în suflet, sănătate şi împliniri alături de cei dragi”.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice ISU IASI

 

 

 

 

 

 

Related posts

Daniela Munteanu ,consilier medical internațional în Turcia, invitata Emisiunii “În stil Sănătos” în această săptămână. Despre tratamentul cancerului în spitalele și clinicile din Turcia, dar nu numai, în dialog cu Oana Cordoneanu, la Actualitatea TV

Redacția

Iarnă în toată regula, în luna aprilie, în zona Pașcaniului (FOTO-VIDEO)

Răzvan Grecu

3100 lei, bani adunați la spectacolul caritabil ”Voce, nu ecou”, pentru o familie din Cozmești

Oana Cordoneanu
Încarcă...