RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Beneficiarii ajutoarelor sociale din Pașcani chemați să își ridice sumele restante (VEZI LISTELE)

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Iași prin prezența sa, roagă pășcănenii să înștiințeze pe beneficiarii de beneficii sociale din lista anexată că figurează în baza lor de date cu sume neachitate.

 

  

Pentru repunerea în plată a beneficiilor sociale nechitate, aceștia trebuie să prezinte o copie după cartea de identitate și o cerere de repunere în plată la sediul primăriei de domiciliu sau la sediul instituției din Iași, strada Străpungere Silvestru, nr.1, bl.L6-7.

Pentru a evita returnarea sumelor neachitate de la poștă, aceștia pot deschide un cont bancar la una dintre băncile care au convenții încheiate cu instituția, unde să își primească lunar drepturile de care beneficiază.

 Regulamentul cu privire la modul de stabilire şi plată a ajutorului social prevede modalitatea de stabilire şi plată a ajutorului social familiilor defavorizate prevăzute în Legea nr.133-XVI din 13 iunie 2008 cu privire la ajutorul social.

Cererea pentru acordarea ajutorului social se examinează de persoanele desemnate din cadrul direcţiei/secţiei asistenţă socială şi protecţie a familiei.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

“O, rămâi, rămâi în dubă, Te-am gazat atât de mult!” -Jandarmeria, ironizată crunt după un videoclip dedicat lui Eminescu

Redacția

Cete de colindători primite cu bucurie de tătăruşeni! Iată imagini de la parada tradiţională (FOTO/VIDEO)

Ema Roman

Femeie cu tulburări de personalitate, trimisă la Socola

Răzvan Grecu
Încarcă...