RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Cinci medici noi la Spitalul Municipal Pașcani

Spitalul Municipal de Urgență Pașcani reușește să atragă în continuare cadre medicale tinere, pe secțiile deficitare. Luna aceasta au fost organizate mai multe concursuri, iar în urma promovării, cinci medici s-au alăturat colectivului medical.

Andreea Elena Roiu- medic Compartimentul de Primiri Urgențe, Cristian Rășcanu- medic în specialitatea epidemiologie, Elena Cătălina Punguță-medic în specialitatea pneumologie, Roxana Iuliana Toader-medic în specialitatea pediatrie și Carolina Leahu-medic în specialitatea medicină de laborator.

  

 Sosirea acestora este de bun augur, având în vedere adresabilitatea tot mai crescută la unitatea medicală.

 Și postul de manager al Spitalului Municipal de Urgență Pașcani a fost scos la concurs, însă pe acesta nu s-a înscris nimeni, iar examenul se va relua. Conform deciziei Consiliului de Administrație al unității medicale, până pe data de 7 ianuarie 2019, trebuie desemnat un nou manager. Până atunci la cârma instituției rămâne doctorul Costică Pânzaru. 

Related posts

A scăzut viteza de vaccinare în județul Iaşi. De azi, vă puteţi imuniza la 191 de medici de familie cu serul Johnson&Johnson

Redacția

Peste 900.000 de români s-au programat pentru vaccinare împotriva COVID-19 în etapa a doua

Redacția

România începe, de marți, administrarea celei de-a treia doze de vaccin anti-Covid

Redacția
Încarcă...