RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Metoda „Accidentul“ adaptată pentru Spitalul de Copii „Sf. Maria“

Spitalul de Copii „Sf. Maria“ din Iaşi se confruntă din nou cu apeluri umanitare false distribuite în mediul online, pe seama unor presupuşi copii abandonaţi în spital care au nevoie de ajutorul celor din jur, de bani, mâncare sau de alte produse. 

 

  

Apelul umanitar este făcut pentru ajutorarea a 57 de copii abandonaţi, care s-ar afla internaţi în Secţia de Recuperare Pediatrică a spitalului. „Sunt copii ca­re în loc de pamperşi folosesc pelinci învelite în celofan… nu mai vorbim de faptul că duc lipsă de hăinuţe, medicamente, şerveţele, mâncare, jucării, papucei şi cel mai important: au nevoie de părinţi, de oameni cu inima mare, de dragoste…“, se precizează în anunţul postat deja pe mai multe site-uri. De data aceasta, anun­ţul este prezentat ca fiind din partea „unui comitet inimos care a lansat un apel către toţi cei care sunt părinţi sau iubesc cu adevărat copiii“.

Reprezentanţii unităţii me­dicale spun că nu este prima dată când sunt distribuite astfel de informaţii false şi aseamănă metoda cu metoda „Accidentul“, oamenii fiind astfel păcăliţi să ofere sume de bani pentru cazuri sociale fictive.

articolul integral pe www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Recidivist prins cu un cuțit asupra sa

Oana Cordoneanu

Un român și-a ucis cu drujba iubitul octogenar din Milano, pentru că a fost părăsit

Redacția

Un hoț de poșete și un bătăuș au fost trimiși în judecată de procurorii din Pașcani

Marius Parteni
Încarcă...