RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Scene șocante în fața Gării din Pașcani! Trecătorii impasibili în fața unui abuz sexual! (VIDEO)

Un incident grav s-a petrecut în urmă cu câteva zile pe o stradă din Pașcani. Protagoniștii au fost doi tineri, dintre care o femeie. Imaginile au ajuns virale pe internet.

 

  

Totul s-ar fi petrecut în seara zilei de 5 aprilie 2018, în jurul orelor 20.30, peste drum de stația CF Pașcani. Un individ aflat în stare de ebrietate, încerca să abuzeze de o tânără. Bărbatul încerca să îi imobilizeze mâinile, pentru a-I da jos pantalonii. Toate acest fapte se petreceau sub privirile nepăsătoare ale trecătorilor prin zonă. Unii chiar filmau incidentul, fără a interveni, și se minunau de ce se poate întâmpla pe o stradă din Pașcani.

 Un bărbat mai curajos din fire, cel mai probabil scârbit de cele văzute, s-a apropiat de bărbatul în călduri și l-a tras de pe pe persoana asupra căreia se năpustise. Pe imaginile surprinse de cei care filmau incidentul se aude cum cel pus la punct i se plânge bărbatului că tânăra i-ar fi luat niște bani.

 În zona stației CF Pașcani este amplasată o cameră de supraveghere rotativă.  Actualitatea Tv a solicitat șefului Poliției Locale să vizioneze imaginile, dacă acestea au fost surprinse, și să încerce să identifice persoanele implicate.       

 {flv}pascani 5 aprilie 2018{/flv}

 

Related posts

Bărbat arestat în cazul morții suspecte de la Ciohorăni

Diana Marcu

2000 lei amendă și material lemnos confiscat de la un bărbat din Todirești

Redacția

IPJ Iași: Bilanțul rutier al anului 2020. 402 șoferi sub influența alcoolului. 66 arestați preventiv

Redacția
Încarcă...