RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Femeia care a împins o tânăra în faţa metroului: gest similar într-o altă staţie

Femeia care a împins-o pe tânăra de 25 de ani în faţa metroului la Dristor încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp în urmă. Conform Poliţiei, cea care a fost prima ţinta agresiunii a făcut reclamaţie la poliţie în jurul orei 20:00.

 

  

“Este un incident care a avut loc cu câteva ore înainte,  care a fost comunicat Poliţiei în jurul orelor 20,00. O tânără a fost, tot aşa, împinsă, nu i s-a întâmplat din fericire absolut nimic şi în jurul orelor 20,00 s-a prezentat la Poliţie să relateze acest eveniment. Există indicii că ar fi fost aceeaşi persoană în cauză şi aici”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

În mai puţin de o oră, în staţia Dristor 1, o tânără de 25 de ani a fost împinsă de femeie în faţa metroului, decedând. Iniţial a fost considerată sinucidere, însă imaginile de pe camerele de supraveghere au arătat că fata a fost împinsă de o femeie căutată în prezent de poliţie pentru omor. Poliţiştii vor patrula în toate staţiile de metrou.

Sursa www.ziaruldeiasi.ro

 

 

Related posts

Primarul din Ruginoasa la un pas de a intra la închisoare

Redacția

Reacția IPJ Iași la postarea cu „mașinile morții”!

Redacția

Poliția TF Pașcani a identificat autorul furtului din sala de jocuri de noroc

Oana Cordoneanu
Încarcă...