RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Târgurile din Lespezi și Hălăucești, luate cu asalt de polițiști. S-a lăsat cu amenzi usturătoare

Târgurile săptămânale din comunele Lespezi şi Hălăuceşti, în atenţia oamenilor legii. Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani au desfăşurat, în perioada 8-9 iulie, o serie de acţiuni  pentru prevenirea şi combaterea faptelor de comerţ ilicit în târgurile din comunele Lespezi şi Hălăuceşti, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine, siguranţă civică şi combaterea neregulilor pe linie rutieră.

 

“Au fost legitimate 62 de persoane, controlate 20 de mijloace hipo şi 65 de autovehicule. Au fost verificate 25 de societăţi comerciale. Au fost aplicate 66 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20.330 lei, dintre care 28 conform O.U.G. nr. 195/2002, 17 conform Legii nr. 12/1990, 19 conform Legii nr. 61/1991, iar restul pentru alte abateri”, spun cei de la IPJ Iaşi.

  

În cadrul acţiunii, poliţiştii au depistat un bărbat, de 44 de ani, din comuna Stolniceni Prăjescu, care comercializa produse fast food (mici) cu termenul de valabilitate expirat. Acesta a fost sancţionat cu amendă în cuantum de 500 lei, pentru încalcărea prevederilor Legii nr. 12/1990.

Related posts

Ce măsuri iau aleşii când tot mai mulţi oameni mor pe şosele din cauza vitezei

Redacția

Reacția IPJ Iași la articolul legat de spargerile de locuințe și femeia atacată pe stradă

Marius Parteni

Iaşul, capitala “Regatului contrabandei” cu țigări. Ucraina și Moldova ne ”susțin”

Redacția
Încarcă...