RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Ce declară profesorul Angheluș în legătură cu scandalul de la “Sadoveanu”

Profesorul de sport, Petrică Angheluș, acuzat că ar fi hărțuit sexual o elevă a Colegiului Mihail Sadoveanu, a făcut primele declarații. El spune că nu știa că tânăra este elevă și că avea numărul ei de telefon de la cineva din oraș.

 

Angheluș nu neagă că a discutat cu fata la telefon, însă precizează că înregistrarea apărută în presă a fost distorsionată. Conform spuselor lui, în urmă cu 10 zile, a stat de vorbă cu eleva în prezența directoarei Genoveva Șerban, care i-ar fi adus față în față. Atunci lucrurile s-ar fi clarificat.

  

„S-a întâlnit Consiliul de Administrație în această dimineață și a hotărât să se facă o comisie de etică. Doamna directoare a fost cu eleva respectivă la mine săptămâna trecută. Eu nu am văzut-o până atunci în viața mea, nu-mi este elevă. Am luat numărul ei de telefon de la un băiat căsătorit din oraș și eu nu am știut o clipă că este elevă. În prezența directoarei am discutat cu ea când a venit cu înregistrarea telefonică, pe care am recunoscut-o deși era distorsionată. Și am zis atunci: băi așa o fi, dar noi ne-am întâlnit până acum vreodată? Am vorbit, ne-am salutat, ne-am atins, am apărut în fața ta și te-am rugat ceva? Nu, a răspuns ea de față cu doamna director Șerban. Acum a venit un polițist în civil la școală să-i întrebe pe elevii din cămin dacă am luat numărul de telefon al fetei de la ei”, a declarat Petrică Angheluș, profesor de Educație Fizică și Sport la Colegiul Sadoveanu. 

 Petrică Angheluș bănuiește că totul este o răzbunare din partea profesoarei Angela Cășeriu, pe care în trecut a reclamat-o la DNA. 

„Dacă află că este elevă în clasa a XI-a unde este dirigintă doamna Cășeriu, pe care eu am reclamat-o la DNA că a furat 30.000 de euro. Eu nu încerc să mă disculp. Azi a fost Consiliu și a țipat la toată lumea că nu au chemat-o pe ea de acasă să o informeze. Eleva a zis că renunță la orice acum zece zile când a fost cu doamna director la mine. Toată treaba se terminase. Nici nu mă interesează. Eu în timpul liber dau socoteală numai lui Dumnezeu și familiei mele. Eu nu am știut că tipa este elevă a școlii, dacă vreți să ma credeți bine, dacă nu asta e. Fata are 19 ani, că e moldoveancă. Asta este răzbunarea lui Cășeriu cu înregistrarea dată în presă. Dar urmează și răzbunarea mea la DNA București pentru că înainte de Italia, Cășeriu și Dimitriu au furat și din alte programe bani europeni”, a mai spus profesorul Angheluș. 

Inspectoratul Școlar Județean a deschis o anchetă pentru a stabili ce anume s-a întâmplat cu adevărat. Totodată, și polițiștii au fost sesizați cu privire la acest caz, după ce eleva în cauză ar fi depus plângere pentru hărțuire sexuală. 

Related posts

Trei tineri de 18 ani, răniţi într-un accident rutier pe DN 24D

Redacția

Casa bărbatului din Soci ucis în urmă cu câteva zile a ars în această dimineață

Marius Parteni

(UPDATE) Trafic blocat la ieșirea din Pașcani spre Gâștești după un accident rutier. Una dintre victime a suferit un traumatism grav și a fost trimisă la Iași (FOTO – VIDEO)

Redacția
Încarcă...