RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Acident rutier cu victime, pe panta Gâștești, din cauza neatenției

Neatenția la volan a dus la producerea unui accident rutier grav în această dimineață la ieșirea din municipiul Pașcani spre suburbia Gâștești. În acesta a fost implicat o șoferiță care conducea un autoturism marca Opel și un bărbat aflat la volanul unei autoutilitare.

Șoferița cobora panta Gâștești, îndreptându-se spre oraș și după ce a trecut de stația de pompare a apelor a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară condusă de un bărbat. Ceilalți participanți la trafic au solicitat ajutor autorităților. La fața locului au fost direcționate un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Pașcani și un echipaj SMURD. 

  

Șoferița a scăpat doar cu o sperietură, în timp ce bărbatul din cealaltă mașină implicată este suspect de fractură de coloană.

Din primele verificări se pare că șoferița a pierdut controlul volanului din neatenție. În timp ce cobora panta femeia s-a uitat în bord după butonul pe baza căruia sunt pornite proiectoarele.

Bărbatul din autoutilitară a fost transportat în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal Pașcani, pentru continuarea investigațiilor medicale.

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Pașcani au deschis un dosar penal în acest sens și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la producerea evenimentului rutier.

{jcomments off}

 

 

 

Related posts

O tânără de 22 de ani s-a bătut cu 5 polițiști și 3 agenți de pază. Un polițist a mâncat bătaie de două ori

Redacția

Fotbalistul dat dispărut, Lucian Burdujan, și-a pierdut toată averea la păcănele

Redacția

Bărbatul din Ruginoasa care și-a înjunghiat un consătean a primit 4 ani de închisoare

Redacția
Încarcă...