RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Băgat în spital de un şofer cu o alcoolemie de 0,94 mg/alcool pur în aerul expirat

S-a urcat la volan în stare de ebrietate și a cauzat un accident rutier, în urma căruia un bărbat a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani.  

 

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din comuna Miroslovești a intrat într-un cap de pod cu mașina, accidentând grav un bărbat care lucra pe acel sector de stradă. Era beat, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a fost la un pas de moarte după ce s-a izbit puternic cu autoturismul.

  

„Polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la un eveniment rutier care s-a petrecut pe drumul comunal din comuna Miroslovești și s-a soldat cu victime omenești. Din primele cercetări efectuate la fața locului a rezultat faptul că șoferul unui auto care se deplasa pe drumul public, într-o curbă nu a adaptat viteza, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus și a părăsit partea carosabilă, acroșând un pieton care se afla în afara părții carosabile. Pietonul a fost transportat la spital având nevoie de îngrijiri medicale fiind rănit ușor. Conducătorul auto a fost testat cu alcooltest, rezultatul fiind de 0,94 mg/alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași. 

Related posts

Activitatea Poliției Municipiului Pașcani în 2021. Au crescut infracțiunile la regimul rutier. 19 contravenții comise în unităţile de învăţământ şi în zona adiacentă acestora

Redacția

„CRĂCIUN ÎN SIGURANŢĂ” campanie de prevenire a infracţionalităţii derulată pe timpul Sărbătorilor de Iarnă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi

Redacția

Accident în lanț cu patru autoturisme, pe strada Vatra din Pașcani (FOTO)

Redacția
Încarcă...